Günaydın Dün gece biraz zor geçti .Bizi üst komşu yine kavga ettiler.Bizede naklen yayın dinlemek düştü.Bundan Altı sene önce taşındılar.Kadın çok hoş mavi gözlü uzun boylu bakmaya kıyamazsın adam yeşil gözlü yakışıklı çocuklarda haliyle çok güzeller.Dışardan bakıldığında mükemeller taşındıktan sonra bi ara sanki üstümüzde hiç ses olmadan sanki güreşiyorlarmış gibi seseler gelmeye başladı sonra sadece adamın sesi siz bunları hak etmiyorsunuz demeleri çocukların yapma babcığım demleri.Bizler bir anlam veremedik ev halidir karışmak bize düşmez dedik ama sonra apartmanın softa yakasıyla pek bi anlaştılar kavgalar boyut değiştirdi ve şiddetlendi bütün apartman müdahale etmeye başladı.
Bizlerlede görüşüyorlar ama diğer tarafla daha samimiler.Kızın annesiyle tanıştım çok hoş biri ayıca benim arkadaşımında akrabası olduğu ortaya çıktı.Sora diğer tarafbunlardan bıkı görüşmeyi kesince bizimle samimiyet kurdular eşim vebende üstümüze vazife olmayan herşeye atlarmışız gibi bu olaya syirci kalamadık.Biz onları ayırmaya çalıştıkça onlar daha çok tarıştılar olan çocuklara oluyor.Bu aile kendilerini okadar yalnız bırakmışlarki kimseleri yok sanki.Kadın kocasını herkesten ve herşeyden kıskanıyor adamı kendine saplantı yapıyor ve adamın yanında olan ve haklı bulan herkese cepe alıyor ben hadimi aştım ve işn içine çok girdim .Kıaz akıllar verim adama belki hayatında kimsenin söylemeye cesaret edmyceği şeyler söyledim .Hani bir değim varya bir kulağından girip öteki kulağından çıkıyor diye kadının kulağından bile girmiyor .Kulakları tamamen kapalı hani girip çıksa belki kırıntıları kalır.Adam mantıklı söylenmiş şeyleri dinliyor ve uyguluyor.Kadın beni diğer komşularımdan hatta kendi kız kardşimden bile kıskandı.İki sene uğraştan sonra kendimi yorgun hissettim ve bana yaptığı bir sygısızlıktan sonra bütün ilişkimi kestim.Şİmdi huzurluyum vekafa dinliyorum .Şimdi kendilerine başka seyirci buldularki kavgalar yeniden başladı.Kadına tedavi görmesi için çok uğraştık ama kabul ettiremedik zaten biri başlasa hepsini DR tedaviye alır.Dün ine aynı aolaylar başladı ve ben sonderece ilgisiz bir şekilde baktım .Bir şeyi değiştiremiyorsanız bırakın gitsin.
Ben insanların kendilerini DRa gitmekten neden çekindiklerini anlamıyorum sorun ayak olunca gidiliyor ve bizim komşunun günü hastanede geçer her neresi ağrırsa hastaneye gider ama iş kafa DR gelince ben delimiyim diye tuturur.İllaki delimi olmak gerekiyor bir erimiz ağrıyınca nasıl DR gidiyorsak kendimizi iyi hissetmediğimizdede RuhDR gide bilmeliyiz .Ben bu olayda çocuklara çok acıyorum .Biz konuşurken bana sığınıyorlardı şimdi çok yalnızlar ve bu aylnızlık onları aşırı hırçın yapıyorBizler hayata karşı sorumluyuz gerekirse deli DRuna gerekirse hastaneye yatmalıyız .Hayat çöpe atılmayacak kadar değerli kendimizden biz sorumluyuz ve bu yaşam bize emanet ve ne gerekiyorsa yapmak ize düşüyor.
Kötü bir paylaşım oldu ama hayatın gerçeği bazen biz bazen çevremizdekiler bu tür şeyler yaşaya biliyor.Lütfen yardım almaktan kaçınmayın .