Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 11:38 AM   #104 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

canım serpil ablacım teşkkür ederim gerçekten artık biraz kendimi çekmeliyim sanırım arkadaşımın olayından haftasonu gitmeyceğim oraya.çünkü ilk önce onun annesiyle babasıyla karşılıklı konuşması gerekiyor,ben konuşunca sanki ben kendi fikirlerimi empoze ediyormuşum gibi oluyor,dediğin gibi ablacığım ben burnumu biraz geri çekeyim en iyisi..telkinleri gamzeninde bırakmasına üzüldüm çünkü bende bırakınca bir gerilemem oldu..ama dünden beri dinliyorum geceleride dahil olmak üzere..bu sefer telkin sürecim kabus görerek başlamadı bu yüzden çok daha rahatım ,müziği dinlerken çok rahatlıyorum.nlp tekniklerine biraz ilgi duymuştum nil gün hanımın kitabını ve sesli audı book unu temin ettim fakat bende pek etkili olmadı.çapalamayı başaramadım sanırım..ablacığım birde bende eft yi denemek isityorum.daha önce sitedeki türkçe eft kitabını okudum birde sizin ''mustang ile eft uygulamaları ''başlığınızdaki önerilen siteyi inceledim..hafta sonu alacağım kitaplar arasında sedona yöntemi kitbınıda ekledim:) uygulama yapacak kadar cesaretlenmelimiyim?.daha önceki gibi nefes tutma uygulamalarındaki cahil cesaretimi göstermiyorumdur umarıım.serpil ablacım yalnız şöyle bir durum var ben hep göz çevresindeki bölgeye vurduğumda daha etili hissediyorum ..olumlamaları yaparken bütün noktalara ayrı ayrı vurmak gerekiyor mu? yüzümdeki noktaları daha rahat buluyorum ama vücuttaki ve ellerdeki noktaları hissedemedim sanki.
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla