Ynt: Bir soru bir cevap Bilgim dahilinde cevaplıyım.Öncelikle reiki yi neden almak istiyorsun onu bir saptayalım.Reiki ''Evrensel Yaşam Gücü Enerjisi'' dir.İnisiye olmak için ön koşul aranmadan reiki masterları aracılığıyla verilmektedir.
Ben ilk reikiye inisiye olarak başladım.Daha sonra sedona,eft,deep-peat,presicion ve hipnoz seminerlerine katıldım.Herhangi bir sıralaması yok.Kendiniz neye daha istekli veya meraklı görüyorsanız en doğru başlangıç o olacaktır.Kendinizi geliştirmek sizin elinizde nereye kadar gitmek,ne kadar yol kat etmek istiyorsanız oraya kadar gidebilirsiniz.
Bu yola çıktığınızda ihtiyacınız olan herşey size bir hediye gibi sunulacaktır.Ne okumanız gerektiği,ne araştırmanız gerektiği sorularına o zaman kendi içinizde cevaplar verebileceksiniz.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |