Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 02:31 PM   #397 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam edelim.Ben kitabın sonlarına doğru emin adımlarla ilerliyorum.Dün bir arkadaşıma uyguladım 2 noktayı pek emin olamayarak ilk başlarda.Kitabı elçi olarak tayin ettim ve diğer noktayı da kalbim olarak belirledim.Kalbim her zaman normalden biraz fazla attığı için arkadaşım ağrının arttığını yazdı ve başka bir nokta belirlemem gerektiğini söyledi ve bende aynısını yaptım.Ve başka bir yöntemle ağrıyı çekip nefesle boşalttım.
Aradan 2-3 dakka geçti kahvaltı hazırlamaya gittim.Geldiğimde arkadaşım bana 2 nokta yaptığımı unuttuğum için ve bu yolla enerji serbest kaldığı için ağrının tamamıyle geçtiğini söyledi.Çopk sevindim.

Akşamda ablamda denedim.Geçmez diz ağrıları için.Sonuç yine olumlu.Kitabı iyice sindirdikten sonra ben bu işi hakkıyla yapıcam sanırım.Şimdilik bu kadar.
Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla