Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 03:49 PM   #400 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

SevgiLer..
arkadaşlar..
sevgili bülent altınkaya ile aramızda, bir iki mesajlaşma olmuştu..ikimizde yaptıklarımızın katlanarak bize döndüğünden bahsetmiştik..ve yaptığımız şeyin sorumluluğunu almaktan bahsetmiştik...galiba atladınız görmediniz bu mesajları..şimdi söyleyeceklerim..sadece matrix i kapsamıyor..aklınıza gelen ve gelmeyen her şeyi kapsıyor..bir insana negatif her hangi bir şey gönderdiğinizde, gönderdiğiniz şey katlanarak size geri döner..bunada bumerang etkisi denir.. size kötülüğü dokunan, bir insana pozitif enerji gönderin..ona iyilikler dileyin...o insan kendisini iyi hissettikçe..hem kendisine, hem size, hemde başkalarına iyilik yapacak..pozitif enerji yansıtacakır..sereniTy yaptığını, yaptıktan sonra kendini iyi hissettiğini söylemişsin..ama o kadar iyi hissetsen bu sorular aklına bile gelmez..keşke yapmasaydın...hep söylüyoruz..iyilik üretmek her şeyden daha kolaydır..ve iyidir..herşeyden önce bize faydası dokunur, çünkü vicdanımız rahattır...öğrendiğiniz her şeyle ne yaparsanız yapın ..ama sakın ikinci bir insana zarar vercek, insanları üzecek bir şey yapmayın...karşılığı illa ondan gelecek diye bir kural yok..ama hani bir söz vardır ya, allahın sopası yok diye... negatif enerji ürettiğinizde karşılığı mutlaka gelir... şimdi sorduğunuz soruyu duyar gibiyim..e , peki yaptığı yanınamı kalacak? hayır, yaptığı onunda kalmıyor...herkes yaptığının karşılığını buluyor...iyilikse iyilik, kötülükse kötülük...lütfen, önce kendi iyiliğiniz için yaptıklarınızın farkında olun..zaten şikayetçi olduğumuz insanlar rahat ve iyi olsalar negatifliklerini bize yansıtmazlar..onlar kendilerini iyi hissetmedikleri için bu durumdalar..yaşamları istedikleri olamdığı için bu durumdalar..onlara yansıttığımız pozitif enerjinin, onların hayatlarında, duygularında, düşüncelerinde, illa ki pozitif yansımaları olacaktı..bir insana bakarken öfkeye kapılarak değil..onu anlamaya çalışarak..görünenin arkasındakini görmeye çalışarak bakın..o zaman onlara öfkelenmeden objektif bir şekilde bakacaksınız, görünenin ardındakini göreceksiniz..dolayısıyla..hem ona hemde kendinize zarar verecek..hiç bir şey yapmayacaksınız...saygılı sevgiler

Aslında Bende Biraz Düşününce YanLış Yaptığımı AnLadım Ve Hemen Düzelttim.. Sanırsam TecrübesizLiğimden KaynakLanıyor Bugün Yaptığım Şey.. Demekki HaLa ÇözümLenmesi Gereken ŞeyLer Var O SafLık Derecesini İyi Bir Derecede KuLLanmak İçin.. Artık Kötü Duyguları Yaşamaya BaşLadığım An Mantığımı Devreye Sokacağım Ki YanLış Karar ALmayayım.. RehberLiğiniz İçin TeşekkürLer Hayal Hanım.. ( Ve Parantez İçinde Storm.. super )

SevgiyLe KaLın..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla