Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2010, 11:17 AM   #7 (permalink)
cymbella
Üsteğmen

cymbella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 490
170 Mesajinıza toplam 808 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cymbella is on a distinguished road
Standart Cevap: insan babasından nefret eder mi

Alıntı:
ezgim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana şu kadarınısöyliyim alkollüyken babanın halleri benim babamın normal haliydi keşke oda alkol alsaydı bende sarhoşluğuna verebilseydim çünki ben hala cevabını bilmiyorum neden bena hep hakaret etti niye hiç sevmedi neden bir gün bile bana güzel bakmadı neden beni hiçç acımadan dövüyordu ben çocuktum sadece...görüyorsun ya ben 30 yaşındayım anneyim ve hala bu sorularla yaşıyorum allah sabır versin sana canım keşke yardımcı olabilseydim
yani ben bunu anlayamıyorum işte büyükler nasıl olurda küçüklerin hayatında bu kadar silinemeyecek izler bırakabilir.yani buna nasıl izin veriyorlar.kötü bişey yaptıklarını farketmiyolar mı gayet de ediyolardır.ben bi çocuğun yanında herzaman söylediklerime,tv de izledilerime,oturup kalkmama dikkatedebiliyosam bizden büyükler de edebilir.babamın ağzından düşmeyen demokrasi anlayışının babamca yanlış anlaşıldığını düşünüyorum çünkü demokrasi bir tarafın fazlaca keyfi davranması demek değildir