Merhaba günlük;Hipnoz seminerinden bu güne tam 12 gün geçti açıkçası düşündüğümde bu süre içeeriisnde pek iyi değildim sanki resetlenmiştim bugün biraz daha iyiyim nedendir bilemiyorum belki gerçekten epilepsi hastalarının hipnoza girmemesi gerekiyor belkide kişiden kişiye değişiyor yada benim dalgalanmalarımdan biriydi diycem ama bu süre zarfında başımda ki sorun dahada şiddetlendi gibi geldi bana Hipnoterapistlerden 3 tane yanıt geldi;
1-Kesin bir kontrendikasyon yok. Kisiye gore degisir.
2-Epilepsi hastaları da hekiminin nezaretinde hipnoza girebilir. Hiçbir mahzuru yoktur.
3-Kesinlikle kullanılmaz doğrudur. Bilinçaltı çalışmalarında insan beyninin uyarılan bölümlerinde farklılaşma söz konusudur. Ve hipnoz esasen derin bir iç yolculuk olduğu için genellikle iç yolculuk esnasında yoğun bir duygusal fırtınaya da sebebiyet verir zihinde ki frekanslarda meydana getirilen değişim ile bilinçaltında pek çok bölgede yapay olarak durum dalga boyları değişir. Epilepsi rahatsızlığı yaşayan kişilerde nöbet geçirmeye ve sıkıntıların çok daha fazla artmasına sebebiyet vereceği için kullanılmaz. Epilepsi geçirrmiş yada geçirmekte olan bir kişinin hipnozu kullanması kesinlikle fayda getirmez tam tersine zarara neden olur.
Evet işte böyle bende 3.mesajdaki oldu diyebilirim üzüldüm bir ara tamda güzel bir yol bulduk derken oda bana yaramadı diye ama boşver burdaki sublimal telkinlerde yeter bana ve hipnozun olmazsa olmazlarından telkin ve hayal kurma konusunda kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum hem bişeyleri değiştirebilmek için illaki hipnoza girmekte gerekmiyormuş galiba hipnoza girmeden telkinler vererekte oluyormuş bir kaç kitabın özetinde okudum bunları neyse şimdilik daha iyiiyim hoşça
kal günlük..