11-07-2008, 07:55 PM
|
#72 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: corlumemet'in değişim süreci corlumemet cim ben bu konuda uzman değilim ama senin rahatsızlığın depresif durumundan dolayı sonradan kazanılmış bir durum değilmiydi.. dusun
bu rahatsızlığı hayatına sonradan aldıysan yaşamının bir döneminde bu belirtiler yoktu dolayısıyla bu rahatsılık yoktu..
hipnoz.. telkin.. bilinçaltı çalışmaları ile sen bu eski sağlıklı halini tekrar kazanmaya çalışıyorsun..
bu durumdan dolayı hassas olduğun için derin hipnoza yanında sana müdahale edebilecek tecrübede birisi olduğunda girmende yarar vardır..
ama hipnoz ya da benzeri çalışmaların sana direkt olarak sakıncalı olacağı fikri bana pek sıcak gelmedi..
birde bu konu elbette çok ciddi olduğu için en nihayi kararı sen bu tarz çalışmaları yaparken ne hissediyorsun onu düşünerek vermek gerek..
ki sen çok araştırmacı verileri son derece iyi analiz eden bir yapıdasın..
onun için telkin ağırlıklı olmak üzere devam et çalışmalarına..
ve kendini tam anlamıyla sağlıklı hisettiğin zamanlarda derinleşme çalışmalarını önce kısa sonra zamanla arttırarak yapmaya çalış..
kanser şeker v.b gibi raharsızlıklar bilinçaltı çalışmaları ile tamamen iyileştirilebilirken (burada kişinin düşünme şeklini değiştirmek çok önemli )
senin rahatsızlığının da mutlak anlamda çözüme ulaşabileceğine inanıyorum..
vücudumuzda dakikada 10 milyon hücre ölür ve bir o kadarıda yenilenir.. (yanlış hatırlamıyorsam)
her hücremiz bizim yansımamızdır.. o anki duygu ve düşüncelerimziin izlerini taşır..
vucudumuz sürekli değişim ve gelişim içerisindeyken onları hangi kodlarla yüklediğimiz çok önemlidir..
çözüm odaklı olamamız ve sağlıklı mükemmel yapıda olacağımıza gerçek anlamada inanmamız bunun için çok önemlidir..
kolumuz kırılır iyileşebiliriz..
elimiz kesilir iyileşebiliriz..
grip nezle oluruz iyileşebiliriz...
içimizde göremediğimiz sürekli bir yenilenme vardır..
bunun yenilenme olabilmesi için onlara aktardığımız duygularımız çok önemlidir..
bu konu çok komplike ama kuantum iyileşme kitabında detaylı olarak anlatılıyor..
kitapta ayrıca beni çok etkileyen bir araştırma olmuştu..
kişilik bölünmesi olan kişiler üzerinde araştırmalar yaparken..
örneğin ayşe olsun bu kişi içinde fatma diyede bir kişiliği olsun..
ayşenin balığa alerjisi var .. yediğinde tüm vucudu şişiyor kabarıyor su topluyor..
fakat fatma yediğinde hiç bir şey olmuyor..
benzer şekilde çok ileri boyutlarda olan hastalarda kişilik değiştiğinde vücudunun hatta öğrendiklerinin bile değiştiği gözlemlenmiş..
kişiliği değişen kişinin vücudundaki belirgin olan benler siğiller tamamen yok olmuş...
örnek böyle değildi.. ben hatırımda kalanları şekillendirdim.. lakin bu çok önemli bir nokta..
beynimiz, bilinçaltımız o kadar güçlüki eğer gerçekten istersek başaramayacağımız hiç bir şey yok..
sadece buna inanmak için yeterli gücü bir şekilde bulabilmeli hissedebilmeliyiz..
elbete kişiliğimizi bir kaç parçaya bölmeden..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |