Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun selammm sevgili günlügüm merhaba naber nasılsın ben bir az yorgunum farkındaysan bu gn siteye hiç girmedim bide yarın dügün var yaa pffff sadıçlık teklifi verdiler fakat yapamam ddim bize bu evi bulan uzakdan akrabamız hemde cok yakın kankam hem de komsumuz evleniyo :d göbecikler atcaz yarın rahatlıycaz kudurcaz bir az ne ise günlük yaa sey sey
benim aklıma dün geldi acaba anlatsammı anlatmasammı diye düsünüyorkenn annemilerin olayı oldu bu gune kısmet yaww ben sana dogum hikayemi annemler bana niye bu kadar düşkün anlattımmı anlatmadım galiba anlatıyım bak simdi
ya benim fazla sevenim olacakmıs yada baska sey ben ölümsüzmüyüm neyim sırayla anlatsam cok uzar birilerini anlatıyım
saatte 240 km hızla giderken bariyere girdik hiç bi şey olmadı takla dahi atmadık araba yolda döndü döndü bi sag bariyer bi sol bariyer durdu bende bi şey yok 320 km hızla deneme sürüsü yaparken [[ 1994 model bmw m3]] lastik patladı takla atmakdan zor kurtuldum bi sag bi sol bi sag bi sol direksiyonu zapdetmekde zorluk cekdim snunda yawasldım ve durdum elektirik carpdı otobüs içindeki yolcularla carpdı 4 kattan düşdüm :d bende neler var neler ama hala yasıyorm hiçde bi sakatlıgım yk asıl olan ne biliyonmu günlük ben varya bennn
he ben ben ölü dogdum :S:S:S:S:S harbi diyorum bakk simdi benim annemin bi hastalıgı varmıs doktor 2 sene ömrün var yaşamak istiyosan hemen cocuk dogur demiş :s ne ise hamile kalmıs ama ben düşmüşüm annem temizlik manyagıdır durmadan her yeri temizler simdi bana 8 aylık hamile evde bi yerleri siliyomus merdivenle yere düşmüş kanaması baslamıs hemen hastaneye yetişdirmişler ben dogarken daha dorusu annemi kurtarmak icin beni acilen sezeryanla almıslar ve dogarken ben bi damarım zedelenmiş benim cocuklukdan cocukluk felcim var sag koldaa yani felc
[[ sahte rapor daha gecen gün sag kolumla 350 kiloluk getrag sanzumanı kaldırdım bi şeyi yok }}
ne ise o ara kalbim durmus :S baya bi atmamıs kalbim annemi kurtarmıslar hemen beni yogun bakıma almıslar cocuk doktor gelmiş dıs kapı hastanesinde cocuk doktorları kalp cerrahları dahil bütün profosr uzman doktorlar basıma toplanmıslar ben tamı tamına 26 gün yogun bakımda kalmısım anneme vermemişler sonunda yaşam mucadelesini kazanan ben olmusum demekki hayatı seviyormusum ben bunu anlattım sana harbiden diyom bak lazer taracıgım bozuk olmasaydı doktorun raporunu gösterirdim annem hatıra olsun diye göbek bagımı koluma takdıkları bebek bandını felan hepsini sandıkda saklıyo ara sıra okuyorum o raporu ben ölü dogmusum sonradan canlanmısım ya inanamıyorum gercekden enteresan öldürmeyen allah öldürmüyo :D
bide diyom ölecem ölecem he he ölecem hadi atarın varsa öl lan :D gett ben ölü dogdum saten ölmek iyi bi şey olsa ölürdüm ben yasyacam ama sizle yasıycam hayatım degisdi ailesi iqi varsınız bu arada :d kollarım arıyor yaa offf pc oyunlarına daldım gene amerikan güreşi oynıom kafaya takdım bu oyunu oyna babma oyna :D golberg le rekora gidiyom :P ne ise :d görüsürüz günlük hadi bayy
iyiki hayatım degisdi ailesiyle tanısdım cankam iyiki varsın sende su an saan sarılıyorum :o yanımda olsan kske özledim seni
ne ise hadi bababayyy
siii günlüükkkk bi ilaç cıkmıs duydunmu :d bos ver sonra anlatırım :D
bu arada saçın dökülüyo laynn :D ahuahuauhauha :D yok yok saka sadece senin anlın geniş :D
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |