Günaydın ... Biz dün kuzumla kız kardşime gittik ve güzel bir gün geçirdik .Onun evinde trafik gürültüsü bizimkine göre az sanki sayfiye gibi geliyor bize.Biz kuzumla iyi vakit geçirdik ama evdeki hava hiç bizimki kadar iyi değildi.Bizim tehlike kendine gidecek yer bulamamış ve biz gittiğimiz için kızgındı ve buda eşime yansımış .Bizi almaya geldiğinde sonderece sinirliydi .Bende hiç umursamaz bir tepki verdim.Benim umursamaz halim önce biraz sinirlenmesine sonra skinleşmesine neden oldu.Kuzum biraz sinirlendi ama onuda sakinleştirdim .Elimdekilerin hiç birini ona kaptıramam.Bizim İzmir seyahatinin etkileri henüz çıkmadı fırtına öncesi sesizlik yaşıyoruz .Geçen sene İzmir dönüşü terör estirmişti ama zararlı kendisi çıktı eskiden hiçdeğilse birbirimizle konuşuyorduk artık çok gerekli olursa bir iki kelimeden çok konuşmuyoruz.Bir insan kendi eliyleancak kendine bukadar zarar vere bilir.Hayatın her yaşında hayata saygılı olacaksınki saygı görebileceksin.o elinden geleniardına koymayacak ve herkes ona saygı duyacak diye bir şey yok.Büyük büyüklüğünü küçükde küçüküğünü bilecek .Hiç kimse karşısındakine yapmadığı birşeyi bekleyemez.Bu sene İzmirde kalmak amaçlı gitmişti ama bizimle geri dönüp gelmek zorunda kaldı.Çünki kimse orada kalmasını istemiyordu.Bizimle giderken Aslan gibi kükreyerek gitti gelirken süt dökmi,üş kedi gibi geldi .Düne kadar kafasıyla konuşup durdu .Bir insan için en zor olan şeyi sevdikleri tarafından istenmemeyi yaşadıçok zor olsa gerek .Onun için hiç üzülmedim ama zoru kendisi yaratıyor .
Ben çok konuşurum çok şeye karışırım ama insanlara seçimlerine ve düşüncelerine saygı duyarım .Benim insanlarım vardır yıllarca görüşmesekte kaldığımız yerden devam ettiğimiz .Hayat sürekli dipdibe yaşamak değil yaşanan anların kıymetini bilmektir.Hepimize sağlık huzur bolluk ve bereketli günler diliyorum.