Ynt: boşanan bi akrabam için yardım istiyorum . ay bigci şişirdin gene beni sabah sabah..senin ağzından ölümden başka laf çıkmazmı be çocuğum..allahtan biz kadınlar erkeklerden daha sağduyuluyuz diceeeem..ortalık ayağa kalkacak..neyse sözüm hayatım değişti miletinden dışarı deyip durumu kurtarayım..ablam zaten kuzenin hiç yuvası olmamış ki..amcanlar her şeyin bitmesini beklemesin..acil durum deyip..hemen profesyonel yardımı alsınlar...kuzende çocuğuna sarılıp sarılıp ağlamasın..kendi acılarını o yavruya aktarmasın...şu anda o çocuğa projekte ettiği üzüntüler ..çocuğun bilinçaltına iyice yerleşiyor..ilerde kendisi yuva kuracağı zaman tanıştığı hiç kimseye güvenmez..yaaa biz kadınlar bunu neden düşünemeyiz...şimdi bu adam kötü diyoruz..ve ayrılsın diyoruz ya...en kötü babanın bile gölgesi yetiyor...çocuk büyürken nesebini belli eden babası olduğu için ..yanında yöresinde olmasa bile..benim babam bu..kimliğim kişiliğim bu diyebildiği için, babanın önemi büyük..yapmayın ya kuzen kendini teselli ederken, çocuğuna ne kadar büyük kötülük ettiğinin farkındamı..aslında biz şu anda havanda su dövüyoruz..bigci bizim yazdıklarımız okur ama tatbik ederken göbeğimizi çatlatır..lafa bak..onu bir yerlere götürmüyor..çocuğuna sarılıp teselli olur diyor...burda başçavuşun karakaçanı bişeyler yapıyor...yaa ablam biz sana bu lafları boşunamı söylüyoruz..senin düşündüğün kadar yaşadık biz...yap sana söylediğimiz şeyleri..yada hiç yazma..bizede kendimizi başçavuşun karakaçanı gibi hissettirme bari..neyse ben bu konuda bida yazmıycam..saygılı sevgiler |