tesekkür ederim şifalarınız için annem iyi hatta yürümeye baslamıs annem osmanlı kadınıdır dedimya hayata kafa tutar hemen ayaklanmıs bide telefonu açmıs öss sonucun nasıl diyo tabi benimde yüzüm kızararak 330 dedim ama artık üzülmüyorum ben elimden geleni yaptım kendime yeteri kadar kızdım(shamanic abla bana bişeyler oluyo artık kendimi suçlamıyorum acaba suçluluk telkinini günde 15 saat dinledigim için mi
)bu halime alışık deilim yani şimdi benim gerizekalı ceren 4sene çalış anadolu lisesinden mezun ol git 330 puan al demem gerekirdi ama dert etmiyorum herkes tercih yapmamdan yana mimarlık tutuyo ama ben tıptan vazgeçmicem cerrahlık benim bu hayattaki en büyük tutkum ve bunu basaramam için önümde hiçbir engel yok (tabi allahın izniyle) şimdi daha bilinçliyim daha bilerek hareket ediyorum artık öss mantıgını anladım en önemlisi tecrübem var zımba gibi hazırlanıcam en önemlisi ask hayatıma son veriyorum (benden slm söyleyin bütün asklarıma)anladım ki ikisi birarada yürümüyomus sonra 330 alıp oturursun
meryem canım anlıcagın busene bir rakibin var ama ben sana rakip olabilir miyim sen beni pozitif enerjinle ezersin tatlım
şimdide hazırlanıp hastaneye gidicem annecigimin yanına kuzumu çok özledim
buarada sana alışmaya basladım sende farkında mısın ne hissediyosam yazıyorum çok rahatlatıcıymıs gerçekten