Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! benim gibi bitki bi manyagı icin cok super olur ben bu konuda kendimle grur duyoyurm sitede sadece belki oda bilirsa sanmamda belki biliyosa serpil ablam beni degil babamı dfegil ama kavaklarımızı tanır
ankara hüseyin gaziyi bilen varmı bilmem en cok kavaklarıyla meshur babam ben dogmadan evel dikmeye baslamıs bende pat küt hatırlarım o kavakları bende bi kaç tanesini dikmişdim simdi hepsinin temadan karnesi felan var simdi hüseyin gazi komple yıkıldı varosdu eskiden gece kondu kentiydi simdi cankayanın kücük esatin 1 numaralı rakibi yeni dogan ve hüseyin gazi hüseyin gazinin meshur kavak agaçlarını biz dikdik tabi yarısını kesdik yaslandılar kesip kereste fabrikasına vermişdik ama hala cohu duruyo agaç dikmek onlarla ugrasmak cok guzel bir şey seni kutluyorum nurhanza ben bizim sitenin bahcesinde gül fideleri dikili onları seviyorum :D gerci annem dikdi ama olsun arada bi bende suluyorum
gerçekden cok guzel bi proje bu projenin hayata geçdigi günün umutla cekiyorum
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |