Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2008, 09:59 PM   #84 (permalink)
tatlıcadı
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Alıntı:
gülfuren Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba..Babanızın iyi olmasına çok sevindim.. Günlüğünüzü okurken çok duygulandım..Heman heman aynı şeyleri bende babamda yaşıyorum..

Babam kalp krizi geçirdi ardından beyin damarı tıkandı.Bende babama telkinleri dinletiyorum..Kendine güven,ertelemeyi bırak,ego ve zinde uyanmayı dinletiyorum..Yazdıklarını okuyunca depresyonu da eklesem mi diye düşünmeye başladım..Babam bir ara iki üç kelime söylemeye başlamıştı ama şu an kendini kapattı..Konuşmuyor sadece ben konuşuyorum gözlerime bakıyor..Bu da beni çok üzüyor..

Babanızın iyi olmasına çok sevindim..Allah size ve ailenize sağlık,huzur versin..Sevgiyle kalın..
canım acil şifalar diliyorum babacığınıza sizlerede sabırlar bende yaşadım bu zamanları kendilerini bir müddet kapatıkları doğru belkide bu kabullenme süreci, kendi içlerinde yaşadıkları fırtına yadsınamaz ama bir müddet sonra kabullendikleri zaman durumlarını iletişim kurmaya başlıyorlar bana bu süreçte depresyon mp3 çok yardımcı oldu bana derken babama klasık müzik olanını dinlettim babama her sabah öğleden sonra akşam bıkmadan kısa süredede olumlu gelişmelerini sende gözlemleyeceksin mutlaka ama bence konunun uzmanına bir danış dilersen sevgilerimle