Ynt: Sycorox'un Günlüğü içinden geçen puanın gelmemesine üzüldüm.fakat demkki senin ilerlemen gereken yol senin gördüğün yerde değil. ben üniveristeyi hiiç ama hiç planlamadığım yerde okudum.istediğim bölümdü fakat şehir olarak son tercihimdi,inan boş kalmasın dıye yazmıştım.ama şimdi bakıyorumda orada okumamın bana kattığı acıda olsa yaşttığı deneyimler dersler var ,bazen orada olmamında bana kattıklarından dolayı şükrediyorum..şimdi sana nahoş bir durum gibi görünsene gerçekten hayatın bizim için yaptığı planlar bazen bizm kendimiz için yaptığımız planlardan daha iyi çıkyor.yaşaman gereken görmen gerekn şeyler varki sen şimdi bu noktadasın.hayal ablada yazmış gerçi ama moda tasarımı çok sana yakışacak bir uğraş gibi geldi bana..istemediğin bir bölümde kesinlikle okumak için okuma çünkü sevmezsen başarılı olmazsın, sadce zamn kaybı.ama buradan tanıdığım kadarıyla üretmek yaratmak sanki içinde var.cesaretin kendine güvenin bence tasarımcılığına çok yakışacaktır.tabiki senin hayatın tabiki senin yürüyeceğin yol.umarım hangi yolu seçersen seç mutluluğu bulursun. |