Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2008, 10:42 PM   #440 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

mavifirca hayatım boyunca bu desteği görmem gerekenlerden, asıl göstermesi gerekenlerden görmüş olsaydım şimdiye dek ihya olmuştum ben.. ne yaptıysam kendi çabalarımla yaptım bunca zaman..
işte bizim forumumuzun özelliği
"birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" sözünün en güzel kanıtı..
ifade biçimime çok güvenirdim ama duygularımı ifade etme de çok yetersiz hissettim kendimi..
sadece teşekkür edebiliyorum
Alıntı:
mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Sanemce, ben az önce tek basima iki noktayi senin icin yaptim, hayalayazi bekliyorum simdi, hep beraber daha etkili olur herhalde. Lütfen kendini tesekkür konusunda strese sokma. Iki dakikalik bir olay, herkesin kolayca zaman verebilecegi birsey. Hem kendimizi gelistirmek icin önümüze cikmis olan güzel bir firsat Lütfen rahat ol, sevgiler, bu isi olmus bil diyorum