Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun
Merhaba arkadaslar,
Benım hayatımda mucizeler basladı, hala inanamıyorum, 2 gun once yururken genclık merkezının camında bır ılan gordum. Yalnızca yaz ıcın part tıme ıngılızce egıtmenı bakıyorlardı. Bu arada benım hıcbır formasyonum yok , ama ingilizceme guvenıyorum allaha sukur cok tecrubem var ders vermek konusunda. Eve geldım ve gordugum emaıl adresıne bır mektup yazdım. Cv bıle yollamadım. İlgilenırsenız benı arayın dedım. Dun telefon edıp gorusmek ıstedıklerını soyledıler. Ben bagımsız calısma kararı aldım kendı ısımle alakalı olarak ama kafamda yarattıgım ıstekte part tıme de bır ıs yapmak vardı. Bugun gorusmeye gıttım benı cok begendıler ve ılk ısımı aldım. Aslında anadılı ıngılızce olan bırını aramalarına ragmen :) benı cok sempatik ve sevgi dolu bulmuslar . Sadece sana bır ısım bulalım ıngılızce dedıler :)))sunuda belırtmek ısterım kı aynı kafamdakı gıbı part tıme bır ıs bu. Ayrıca da eylulden ıtıbaren buyuklere ıngılızce dersı vermemı ıstıyorlar... o kadar mutluyum kı cekım yasası ıslıyor.. Alacagım ucret te sadece 10 gunde ev kıramı karsılıyor ve elıme bıle kalıyor. Ben bu arada asıl ısıme devam edebılecegım...
Bundan baska burada arabam olmadıgı ıcın zorlanıyorum , ve arabaya da para harcamak ıstemıyordum. Dun bır arkadasıma konusma arasında arabaya ıhtıyacım oldugunu soyledım. Bana ne dese dersınız ? Benım garajımda hıc kullanmadıgım bır arabam var, al onu sen kullan dedı :) allahım neler oluyor :))) artık telkınler mı yoksa cok ınanmak mı bılmıyorum cok mutluyum ama cooookkkkk herseyı ınanarak yapın gercek olmaması ıcın bır sebeb yok ınanın bana
telkınlerı ve ıce donuk konusmaları hıc bırakmıyorum ve gercekten de cıddıye alıyorum, bu olayları da etrafımda ınanmayan kımseye anlatmıyorum motıvasyonumu bozmasınlar dıye, enerjısı dusuk kımseyle paylasmayın..
herkese sevgıler |