Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 01:24 AM   #146 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

neler oluyor hayatta
neden acaba bu kadar olayın hepsi bir güne sığıyor nasıl oluyor anlamıyorum, her günüm de mutlaka bir atraksiyon var, acaba yaralarım çok olduğundan mı kendimi yaraları sarmaya adamışım, bugün yaşadığım olaylar gerçekten yürekler burkacak kadar acı gerçekleri vuruyor insanın yüzüne, eski bir arkadaş vardı, eşinden boşandı, mücadele etti, çırpındı, hayatta kalma mücadelesi verdi, kızımın sınav sonucu açıklanacak diye heyecanla beklerken, bu arkadaşımın kızını uçurumun kenarından yakaladım, öyle saf tertemiz güzel bir kız çocuğu,çokta akıllı, pırıl pırıl bir genç kızımız, anne baba boşanınca, bunalıma giriyor, ailenin geçimine destek olmak için palyoçalık bile yapıyor,sınıfta kalıyor, ve yanlış arkadaşlar ediniyor, hemde nasıl yanlış daha 16 yaşında olmasına rağmen, annesi ve akrabaları onun için deli olurken, o ******başlıyor, kaç aydır görmüyordum, bu kadar vahim bir durumda olduğunu sezemedim, kaç kez aradım, sordum, kötü birşeyler olduğu belliydi, bizden uzaklaşmıştı, anlatmıyor, gelmiyordu, etraftan borçlarının çok olduğunu, herkesten borç aldıklarını duyduk geçenlerde, ve burayı terk etmişler, bugün o kızımız buraya gelmiş, daha doğrusu benimde tanıdığım bir genç var, ve asla tasvip etmeyeceğim derecede hovarda, heryol beklenir ondan, aynı anda 6 kızla çıkıyor, ve heryerde yaptıklarını anlatıyor, böyle biri, bu kızımız bugün evden kaçmış ve bu çocuğa sığınmış, haberini alır almaz, polis peşinizde diye aradım, babasını devreye soktum, kızları getir ben saklarım dedim, hemen arkadaşım olan annesine haber verdim, kızları alıp eve getirdim annesi geldi, o kızlar nasıl kaçışıyor, neler anlatıyor aklım durdu resmen, içim parçalandı, hele ******kullanmaları ve *****bulmak için zengin ve heryol müsait böyle tipleri nasılda ailesinden annesinden üstün görüyorlar, neyse ki daha yolun çok başındaydı, ve ilk *****kullanışıymış, hemen bugün öyle bir operasyonla müdahalede bulundukki, bende şaştım kaldım açıkçası, aile ne kadar önemli allahım sen gençlerimizi toplumumuzu koru, onlara kitap verdim, dilimin döndüğünce anlattım, o annesinin feryatları ne acıydı yaaa, belki kızları parçalayacaktı, sakinleştirip şiddetle kötü sözlerle tenkitlerle değil sevgiyle öğretmelisin dedim, umarım akılları başlarına gelir, telefon edip duruyorum kimse açmıyor, sadece onlar için dua ediyorum şimdi, umarım sakince sorunlarını çözerler, bu olaylar olurken bende kızımla telefonda konuşuyordum, sınav sonucunu söyledi, istediği bölüme yerleştirileceğini söyledi, öyle seviinmişimki, anne ve kızına bile moral oldu, ve eminim bu sevincim ve mutluluğum onlarada nasip olur, birbirinize sımsıkı kenetlenin kendinizi iyileştirin, önce kendinizi sevin neler anlattım, önce onları dinledim ama, güneş sistemi hücreler, ben bir başladım zaten, tatlıya bağlanan çok acı bir olayı yaşadım bugün, görevimiz bu olmalı işte, diyorum, gelecek güzel günler hepsi bizim