Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 07:45 PM   #12 (permalink)
etterna_
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: CafeCaprisse'de Canlı performans

Çok teşekkür ederim skorpy

Bu gün bi toplantı düzenlendi şirkette.Yeni yapılanan bi şirket olduğu için sık sık toplantı olucak anlaşılan. Şunu farkettim çalıştığım yerde insanlar ne kadar saygılı ve iyi olurlarsa olsunlar, sosyo kültürel yapıları beni kaale almamayı gerektiriyo. Yani kadın olduğum için önyargıyla yaklaşıyolar bana. Sevindiğim şu ki eskiden böyle bişey olmuş olsaydı ben kahrolurdum şimdi ise bu beni o kadar hırslandırıyo ki. Bu günkü toplantıda toplantı tutanağı hazırlandı (toplantıda tek kadın bendim) ve benim adım yoktu. Aslında sadece yetkililerin adı diye yazıyodu ama toplantıya katıldığım için benim adım da bulunması gerekmez miydi? Ben de fikir yürütmüştüm ve sonuna kadar herkesi dinledim ama adım yazmıyodu neyse.Bu beni üzmekten çok hedefime daha da yakınlaştırıyo.Bi gün o toplantıyı ben düzenliycem.. ve onlara göstericem kadınların gücünü ve zekasını çok yakın