Ynt: Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni... keops, cuğum çok teşekkür ederim ablacığım..
arkadaşlar çekim yasasını başlattığımız noktaya ( A) noktası diyelim..bu noktada, hedefimizi belirledik ve çekim yasasını başlattık, önümüze 5 ayrı yol çıktı..bizi hedefe götüren yol dümdüz olacak diye bir yasadan kimse bahsetmedi...5 ayrı yol var..ama biz ne yapıyoruz..hedefimizi tek yoldan gelecekmiş..tek yola kilitleniyoruz..oysa her zaman esnek olmanın faydalarını anlatıyoruz..tabiiki hepimizin tercih ettiği yol..düz olan..o hepimize daha kısa geliyor..ama biraz kavisli olan yollarda aynı hedefe çıkyor..hatamız..çok çabuk demorileze oluyor..ve vaz geçiyoruz..bu kadar kolay vazgeçebildiğiniz hedef size altın tepsi içinde sunulurmu? eylem..çekim yasasını ilk seyrettiğim zaman dikkat ettiğim şey oldu..adam 1 mlyon dolarlık çeki yazıp tavana asmış..her gün onu seyretmiş ama..elinde daha önce yazılmış kitabı, varmış zaten, sonrada onu hedefe götüren etkinliklere katılmış..ve kimbilir daha neler yapmış..en önemlisi hedefine ulaşıncaya kadar moralini bozmamış..negatif yüklememiş..beni hedefe götüreceğini düşündüğüm yol çıkmazamı çıktı? hemen şunu düşünüyorum..başka yollarda var...oturup..diğer yolları araştırıyorum..hiç bir şey armut piş ağzıma düş olmuyor..bunu yaptığınızı söylemiyorum ama bir şeyleri eksik yaptığınız kesin..ya inancınız eksik, ve eksik eylemler yapıyorsunuz..yada başka bir şey..ben çekim yasasını devamlı seyrediyprum..sadece inanç değil..azim ve eylemde gerekli..daha öncede bunu tartıştık..bir konuyla ilgilenirken..konu hakkında yazılan her şeyi okuyun..meditasyonu yapıyorsunuz..bu meditasyonu yaparken daima" hedefimi gerçekleştirirken yapmam gerekeni yapmak için rehberlik istiyorum" dediğiniz anda içsel rehberliğiniz, sizi doğru yere yönlendirecektir..ama o, zamanda oraya gitmek için bir dürtü hissettiğinizde, aman şimdi oraya gitmeyi canım istemiyor deyip başka yere giderseniz, yine fırsat kaçtı..içsel rejberlik size eylem yapmanız konusunda itkiler gönderir..hayal panonuza baktığınız her seferinde..." hedefime ulaşmam içim sayısız çoklukta yolla var dediğiniz anda.aten bu ümitsizlikleri yaşamayacak, hedefinize daha bir azimle ulaşmak için değişik yolların olduğunu.fark edeceksiniz.. çekim yasası+ azim+ eylem= sonuç
bunlar birleşmezse hedef yok, enerji dağılır gider..saygılı sevgiler |