Alıntı:
yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
Hayalini kurduğum işe bu kadar yaklaşmışken olmadı.Üstelik hep olumlu düşünmüştüm.Ve çekim yasasını uygulamıştım.
Şimdi ise çok sıkılıyorum.
Ben bundan sonra çekim yasasını nasıl uygularım ki?inancım bitmişken...
zaten kendimi iyi hissetmem mümkün değil...Neyse... |
canımın içi ben de aynı şeyleri yaşadım , 1 ay üzerinde çalıştım bir işin çekim yasası olarak..hayal ablamın ışığında ,onun guzel bilgileri +yardımı ışıgında uygulamalarımı hiç aksatmadım..Ve evet ben de olumsuz yanıtını aldıgımın akşamı nasıl ağladıgımı ve inancımı yitirdiğimi sitedeki guzel arkadaşlarım biliyor..O akşam ağladım öyle böyle değil,küçük çocuklar sızlana sızlana üüüüü diye ağlarlar ya aynen öyle ..Gören belki dalga gecer gulerdi kaç yaşında insansın bu halin ne iş yok mu sana derdi..Ama oyle değil işte ben seni çok iyi anlıyorum,benim yaşadıgımı yaşamışsın..Şimdi o gune bakıyorum,o gun ağlayıp herşeyi boşalttım sonra yeniden sarıldım hayata..Sen adil mavişin seminerine gelmişmiydin,gelmeni çok isterdim..O gunden itibaren sanki iş arayan ben değilmişim gibi boşverdim herşeyi,tabii ki sihirli degnek degmedi ama adım attık birşeylere temel attık Allaha cok sukur..Ben mutlaka o yasayı uygularken hayal ablanın da dediği gibi birşeyi eksik yaptım veya fazla yaptım bilmiyorum...Ama yanlış olan birşey oldugu aşikar..Yoksa sonuna kadar o iş beni ,ben de o işi hakediyordum...bunu şimdi o insan kaynaklarından gorusugum biri olsa karşımda konuşayım inkar edemez bunları
Şimdi demekki benim ve evren için hayırlı olan benim o işle buluşmamammış...Şu an ben bunun farkında değilim belki orayı ve benim yerime işe aldıkları kişiyi goremiyorum,nasıl ne koşullarda çalışıyor..Canımın içi ,bizi bekleyen başka bir kapı var onu bekleyeceğiz,onunzamanı gelecek ve biz orayla buluşacağız.buna guven ve emin ol..Öncelikle kendinden emin ol..Guzellikleri hakettiğimizden..Ben sana bu satırları yazıyorum ya bak şu an itibariyle Pazar gunu 13:12
ama bir de bana sor içimde neler var...ben de neler yaşıyorum şu birkaç gundur...Ama sana yazdıkça kendimi de onarmış hissediyorum ,şifa hissediyorum...Sevgiyle kal
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --