Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 09:58 PM   #45 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: 20 Temmuz Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
benim sosyal fobim olmasa gelirdim :=) ...kalacak yer sorun değil bigci abide kalırdım :=)(davet etmişti:=) ) aman bea...ekim ayından sonra izmir buluşmalarına gelirim...tabi sosyal fobimi yenersem :=) bye bye...aslında ben hiç gelemem ya korkular var bende,benden içte bir yerde :=)
herkesin sosyal fobisi depresmiş anlasılan alen sosyal fobini yenmen için sosyal ortamlara girmen lazım buarada bende buluşmanın olmasını isteyenlerdenim daha yeni haberim oldu shamanic ablanın sayesinde bende seve seve gelirim yer ayarlama konusunda sana yardımcı olabilirim redflowers bende iyi bilirim ankarayı yardıma ihtiyacın olursa seslenmen yeterli ben burdayım
Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
Ankara buluşmasına bende katılabilirim... eğer kontenjanınız varsa :)
Ne de olsa 3 saatlik yol ve gelmişken ankaradaki arkadaşlarımıda
ziyaret ederim.. ve yeni arkadaşlarımızla tanışıp eski vefakar dostları tekrardan görme şerefine ulaşmış oluruz
hayal abla var shamanic var atakan bey var redlowerste ev sahibi ne güzel tadından yenmez.. wave wave
kontenjan sınırsız keopscuğum, herkes davetli..inşallah bir kerede türkiyenin her yerinden gelen üyelerimizle, orta noktada buluşma gerçekleştirebiliriz...şimdi by mehmet konya türkiyenin tam ortası dermiş...