Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 10:05 PM   #497 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
krex Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar arkadaşlar bu başlığı en başından beri takip edn birisi olarak sizlere bir sorum olacak öncelikle bahse konu kitap ve destekleyen kitapları okuyorum çakra açıcı ve matrix çakrasını ve diğer telkinleride aralıklı dinliyorum ..şimdi başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum konular hakkında bilgili olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim ..
Bu başlığı takip etmeye başladıktan sonra nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm olaylar ve gün içinde aklımdan gelen olaylar başıma gelmeye başladı başlarda matrix denen şey bu olsa gerek diyerek seviniyordum ama dün tatsız bir olay yaşandı konu benimlede alakalı değildi ama olaya birza sinirlendim daha sonra avuç içim alev gibi olmaya başladı kendi koluma ölesine dokundum kolum sanki sıcaktan yanar gibi oldu arkadaşın kolunu tuttuğumda hem arkadaş sanki sigara değmişçesine kolunu çekti benimde avuç içim acayip derecede yandı şimdi sizlere sorum şu bu olanların ne gibi bir açıklaması olabilir bu olan olay 1 saat sonra tekrar bende oldu yani sinirlenince olmaya başladı bu normalmi yada bu maxrix çakrası veya bu matrix olayı ile alakalı olabilirmi.. Konuya vakıf arkadaşlardan bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

SeLam.. Yani Tam BiLdiğimden DeğiL Fakat Bu Ateş Çakrası Diye Tabir EdiLen Çakranın AçıLmasından KaynakLı Gibi GeLdi Bana.. Fakat Bundan Tam Emin DeğiLim..

SevgiLer..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla