Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 11:50 PM   #7 (permalink)
tresor
Çevirmen

Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sır bana The Secret i getirdi...

sevgili hayalayaz,

gercekten harıkasınız , bu yazınızı gormemısım , bıraz once okudum.. ben de su cek olayını yapayım dıyorum ama boyum nasıl erecek tavana onu dusunuyorum ( tavanlar yuksek bu memleketın evlerınde :)

Sizlere bahsetmıs oldugum Santiago yolunu maalesef ben araba ıle defalarca gectım, yuruyerek bu hac zıyaretını tamamlamak nasıp olmadı. Yalnız hacıların son duragı olan Santiago de Composteladakı muthıs kathedralı zıyaret ettim. Sizinle aynı fıkrı paylasıyorum hac olayı cok baska bır duygu. Ben bu hacı yapan Kanadalı bır cıft ıle tanıstım bir keresınde .. Bayan yaklasık 62 yaslarındaydı. Universitede ilahiyat fakultesınde hacılık uzerine doktora tezını hazırlıyordu, ve bu hac tecrubesını yasamak uzere hacı olmustu. Nasıl bu yasta bu kadar agır bır yolu yurudugunu sordum kendısıne.. hıkayesı ılgınctı. 14 sene once gogus kanserı oldugunu, gogsunun bırının alındıgını, ama ınanclarından hıc bır zaman yılmadıgını ve en buyuk hayat amaclarından bırının bu hac yolunu yapmak oldugunu anlattı bana. Gozlerındekı ısıgı gormelıydınız, bu yolu kanserı yendıkten sonra yapabılıyor olmak ınanılır gıbı degıl... Ustelık de ıspanyanın sıcagında... Kanserı yenmıs ve bu yolları yuruyecek hale gelmıs ... sizlere hac yolları ıle ılgılı bılgı hazırlıyorum sevgiler
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla