Cevap: pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü Merhaba Meditasyon yaparken, (Telkinle Boy Uzatma) konusuna eklediğim (Renkler Yardımıyla Rahatlamak) yöntemini meditasyona başlarken kullanmaya başladım. Başlangıçta renkleri gözönüne getiriyorum ve meditasyon sona ererken de bu sefer tersinden sırasıyla imgelemeye çalışıyorum. Şİmdi bu renk imgelemelerini yaparken ilginç vede komik bir durum oluştu. Benim lap topta 3 program birden çalışıyor,My Desk Therapist,Mindmaster ve Subliminal Vision Pro. Ve sürekli anlık yazılar geçiyor bilgisayar ekranından. Gözlerimi kapatıp renkleri imgelemeye başladığımdada yine aynı görüntü oluşmaya başladı. Renklerin önünden satırlar yanıp sönüyor.Ama anlaşılmıyor. Sadece silueti görünür. Bir süre daha hayal etmeyi sürdürdükten sonra kesiliyor. Şimdi aklıma geldi,umarım göz sağlığı ile ilgili bir durum oluşturmaz. Gözlerim sağlıklı kalır. Selamlar
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |