Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 11:34 PM   #257 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

ben gerçekden insan üstü bi yaratıgım .( ne yapsam ne etsem hiç kimseye bi türlü kendimi sevdiremiyorumm ama ben bi insana deger verdigim zaman canımdan daha cok seviyorum onu ne yapayım kader bu insanlar beni sevmiyoo bu dunyada hep seven ben oldum acı cekende olsun sevmek acı cekmekse idamsa razıyım ona :((
dün caribbean kardesimlew özelden bi kaç bi şey yazısdık toplantıya gelmeyi dusunmuyorum asrında cünkü beni sevmeyen insanlar var ben onları seviyorum fakat onlar beni sevmiyo smdi o toplantıya gelip onların huzurunu bozmak istemiyorum felan demişdim oda yok be sana öle geliyo demişdi ama artık bundan eminim gerçekden ne yapsam ne etsem sevdiremedim kimseye kendimni :/ reelde oldugu kadar sanaldada beni seven insanlar yok denecek kadar az var ama :( hayal abla az evel özelden yazdıgı sözler bir az agır geldi bana gitmemi istiyo gibiydi sanki burdan birisiyle dostum cankam olarak cok sevmişdim bana acıkca defol dedi suratıma karsı ufak bi sorundan küsdü bana durduk yere ve siteye gelmeyecegini söyledi bende anlamadım dedigini bu guzel ortamdan benim yüzümden mahrum kalacaksan söle girmem felan demek istedim ama olmadı gır lafları gene ben yedim hayal abla dedigi laf ugrascak daha öneml, daha iyi üyeleri olduunu söyledi :(( acıkcası benim yazdıgım seylerden etkilenen kişiler varmıs ben diger uyelere diger insanlara cünkü artık eminim insan degilim ben zararım varmış :( bos ver hayal abla siz mutlu olun
anlasılan istenmiyorum :( dedimya kaderim bu hep ben sevdim ama niyeyse hiç kimse sevmedi beni sitede bile ilk geldigim günden beri ne yaptım ne ettim sucum günahım ne bilmiyorum ama beni sevmeyen kişiler var :((( sucum günahım ne sadece onu bilsem :((( tek sucum acılı olmak terk edilmiş olmak siz diyorsunuz mutlu ol olamıyorsun olmazsan bi daha sana saygı duymam ablam demem felan sen mutsuzlugu seviyorsan bizi ilgilendirmez

ama kolay degil ben uzun zaman esrar kullandım rı denedim 3 kere karım dedigim insandan ayrıldım kendimi toplamam kolay olmayacak elvette :(((

ne yaptım ne ettim bi türlü kendimi sevdirmeyi beceremedim :(( tek sucum bu
anlasılan istenmiyorum hayal ablada diyorya senin yorumların yüzündne sitede kaç kişi kendini kötü hissetti :( buy guzel ortam bu daim ortam mutlu olan insanlara ayitmiş :( bana yer yokmuş :(( deger veriyorum hepinize ailem gibi benimsedim sdece bunu bilin bazılarınız beni her ne kadar sevmesede :'((((
istemiyorsanız acıkca söyleseydiniz daha iyi olurdu böyle yapmanız gerçekden fena koydu ve çökertti beni :(

sadece kader diyorummm :(( bu guzel ortamdan artık mahrumum yoqum :(