Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 11:56 PM   #28 (permalink)
keops
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz

aslında benim bizzat deneyimlediğim 20den fazla transa girme ve derinleştirme tekniği var
fakat bu en kolaylarından....
burda tek fark fark transtayken telkin vermiyorsun transtan önce veriyorsun
ikiside yeri geldiğinde kullanılabilir...
transtan önce veriyorsan olumlama tarzında olmasına gerek yok..
trans içindeyken veriyorsan olumlama tarzını kullanabilirsin..
olumlamalarını iyi seç yalnız
o nokta önemli..
ama olumlamaları kullanmak ustalık istediğinden transtan önce gelecek zamanda ya da emir kipinde vermek en mantıklısı
konsantrasyonum yüksek ve çok kararlıyım,istediiklerimi koparıp alıyorum demişsin
bu olumlamalar iyi ama direnç oluşturabilir
daha iyisi şöyle olabilir
derse karşı olan konsantrasyonum hergeçen gün gittikçe dahada artıyor
amaçlarıma ulaşmak için kararlılığım gittikçe artıyor
........konudaki istediklerimi almayı ve onlara sahip olmayı seçiyorum...koparıp alma seç :)
istediğim sonuçlara ulaşmaya hakediyorum gibi daha yumuşak olumlamalar direnç yaratmaz
ve detaylı olumlalar yazarsan problem olmaz
istediklerimi koparıp alıyorum olumlaması hem çok genel hem gerçekleşmesi çok zor
hemde her istediğini koparıp alamazsın ve koparmak birazda bilinaçltına eksiklik mesajı verir bunlara dikkat ettikten sonra daha yararlı olumlamalar hazırlayabilirsiniz

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla