Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bunları yazmışsın ama sana yazacağım cevabıda merak ettiğin için buradasın, şimdi arkadaşlar ne yazdığımı merak edecekler..tamam
ama artık şikayet edenler..çoğaldı..
ankara yoplantısınada..ben gelmesinde ısrar ettiğim zaman ..hayal abla toplantıyı dertlerimizden uzaklaşmak için yapıyoruz..lütfen ısrar etme dediler..ben yine kendisi üzülmesin diye sesimi çıkarmadım..caribbean'ada serkan şakalarınızı kaldıracak psikolojide değil yapmayın ablam dedim..
uzun lafın kısası..serkana, tam bu sözlerle değil ama, DELİKANLI ADAMSIN KİMSEYE DAYANMADAN KENDİ AYAKLARIN ÜZERİNDE DUR DEDİM..ACILARIN ÇOCUĞU MODUNDAN ÇIK DEDİM...hepinize saygılı sevgiler... |
Evet Ankara buluşmasına gelmesini istemeyenlerden biri de benim.Bunu Hayal ablaya söyleyen ''ısrar etme Hayal abla keyifli gün geçirmek için toplantı yapıyoruz,kimsenin bigciyi dinleyecek vakti ve sabrı yok mümkünse gelirim gelemem mesajlarına cevap verme günümüz zehir olmasın'' diyen de benim.Hiç birimiz bu sitede demagoji yaparak bir yerlere gelmedik.Derdimizi paylaştık derman bulduk,sevincimizi paylaştık ortak olduk.Ama devamlı dert ve sıkıntı dinlemek,gerekli gereksiz mesajlar görmek çoğumuz gibi beni de çok zaman çileden çıkarttı.Ben bu günlüğe girmiyordum mesajların akışını artık ezberlediğim için.Bir arkadaşımın uyarısı üzerine girip baktım.Bundan sonra da girmeyi düşünmüyorum yazılacak acıtasyon dolu mesajları az çok tahmin ettiğim için.
Yanlız şunu söylemeden geçemem.Hayal ablanın bugüne kadar gösterdiği derin sabrı ve hala bahsi geçen kişi hakkında en ufak olumsuz bir söz söylememesini alkışlıyorum.Ama ne yazık ki hepimiz onun kadar sabır ve şefkat dolu değiliz.Sonuç ne olursa olsun fikrim sabittir.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?