Merhaba günlük;
Caribbean teşekkürler tavsiyen için sosyallık telkinini ilerde ekliycem inşallah ama şimdilik zaten 11 tane dinliyorum bunları iyice özümseyip bilinçaltıma yapıştırdıktan sonra başka telkinlere geçmeyi düşünüyorum.
Son bir kaç gündür iyi değildim meğerse tansiyonum düşmüş hiç aklıma da gelmiyorki insanın başından sıkıntısı olunca başka bir şey olacağını düşünemiyor tuzlu ayran içerek bugünümü biraz daha geçirdim hiç olmazsa öğleden sonramı geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi herkesin başına mutlaka gelmiştir oturuyordum ve birden aklıma bir arkadaşın bana kötü davrandığını düşünmeye bunu hayalimde görmeye başladım tamamen ben istemeden bu durum gelişti birden kalp atışlarım hızlanmaya ateşim yükselmeye başladı tek kelimeyle kan beynime sıçramıştı daha sonra kendime gelerek hey ben ne yapıyorum dedim ve bu kötü hayalin içinden çıktım mustang ablanın dediği gibi içimizdeki olumsuz kötü düşünceler ne kadar kemikleşmiş o hayale nasıl kaptırdım kendimi ve gerçekmiş gibi bedenimde tepki verdi oysa olumlu düşünmeye çalışmak ve bu şekilde kendimizi istediğimiz yönde geliştirmek ne kadar zor diğmi ama çalışıp sürekli tekrar yaparak kötü düşüncelerde bedenimizin verdiği tepkiyi iyi düşüncelerle hayal kurarakta yönlendirebiliriz.
Şimdilik iyi geceler..