Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun merhaba deriacım,
ınan bana ben de cok saskınım ama tek bıldıgım gercekten ıstedım ve okuduklarımı uygulamaya koydum, senın tecrubelerını okudum, bu bas agrısı durumu ben de de cok sıddetlı oldu, sakın yılma devam et sonra gecıyor, ama yenı telkın ekleyınce olur olmazmı o kısmını bılemıyorum.. Surda ogrencılerı hele bır baglayayım , belki part tıme ogretmen ısını senın ıcın de konusurum, cok ciddiyim, neden yaz tatıllerını bu sekılde degerlendırmıyorsun ? Yurtdısında cok fırsatlar var, ılerısı ıcın de cok ıyı tecrube olur senın ıcın.. ben sımdı buldugum ısı 97 yazında unıversıtede calısmıs oldugum yaz kampının belgesı sayesınde kaptım. CV yollamadım ama yazdıgım mektuba kamptan bahsetmıstım. ( o kampta kuantum fızıkle ıle alakalı bır muzık hocasıyla tanısmıstım o da bana hayatımı degıstırecek cok sey ogretmıstı sagolsun .) Ne olur ne olmaz dıye yanıma almıstım kamp sertıfıkamı ..olaya bakarmısın kac sene sonra gunu gelmıs :) hersey gonlunce olsun,olsunu bırakalım, oluyor :) ben olacagını hıssedıyorum ,ınancını kaybetme sakın.. haberlerını beklıyoruz .. |