Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2008, 03:32 AM   #263 (permalink)
MagNetiC
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
sevgili alen
günlük insanların içini döktüğü yer evet haklısın.. ancak buradaki amaç, günlüğümüze yazdıklarımızı kendimize saklamak değil, kişisel gelişim yolunda fikirler almak, göremediğimiz çıkış yollarını görmemizi sağlamaktır..
kimse okumasın istiyorsak ve değişime açık değilsek zaten burada olmanın ve yazmanın bir anlamı yok.. bir ajanda da kullanabiliriz bunun için..
burası kafamıza göre takılabileceğimiz basit bir chat sitesi değil..
herbirimiz değiştirmek istediğimiz bir takım olumsuzluklarımız için buradayız.. üyelerin değişimlerini okudukça, paylaştıkça güç alıyoruz ve değişim yolunda daha bir umutla ilerliyoruz..
serkan'ın günlüğünü baştan itibaren okursan, değişmesi kendini yalnız hissetmemesi, ona güç vermek, destek olmak adına yazılanlarıda görmüş olursun.. ama kendisi inatla değişmemekte, iyileşmemekte ısrarlı..
kendisine zarar verirken, forumun misyonunu da olumsuz etkilemekte..
bir düşün.. sorunlardan bunalmış ,kurtulma yönünde çözüm arayışında olan yeni bir üye gelse ve direk serkan'ın günlüğünden başlasa okumaya.. ne düşünür?? nasıl motive olabilir?? yapacağı şey ekranı kapatıp mutsuz içselliğine dönmek olacaktır..
onuda geçtim.. yardımcı olmak isteyipte olamamak çok kötü bir his.. yardımcı olamamak değil buradaki durum.. yardımların inatla ısrarla geri çevrilmesidir..
nasıl ki biraz mutsuz ya da hüzünlü başladığımız bir günde okuduğumuz güzel şeylerle pozitif etkileniyorsak, olumsuz paylaşımlardan da negatif etkileniyoruz.. biz demiyoruz ki herkes laylaylom yazsın.. tabi ki mutluluklarımızı paylaşırken hüzünlerimizi de paylaşacağız.. ama bize uzanan yardım ellerini görmezden gelerek değil, onları sıkıca tutup pozitifliğe doğru ilerlemek adına yapacağız bunu..
bizler iyi gün dostu değiliz.. böyle bir izlenim oluşmasın.. aman üzücü şeyler okumayalımda üzülmeyelim de demiyoruz..
arkadaşlar paylaşalım, paylaştıkça hüzünlerimizden, mutsuzluklarımızdan arınalım, birbirimize ışık olalım diyoruz..
hiçkimse sen çok mutsuzsun buradan git demiyor ki... mutlu ol diyor.. mutlu olman için yanındayız, sana sonuna kadar destek veririz diyor.. herkes kendince fikirlerini belirtiyor..yapıcı olmaya çalışıyor, yıkıcı değil..
e ama bu çabalarda görülsün yani..
mutsuzluğa koşullanmış, mutluluğu bulmak adına çabaladığımız bu süreçte birlik olmaktır yapmamız gereken..
umarım anlatabilmişimdir..
saygılı sevgiler

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
rahatsız olan bigcinn günlüğüne girmez...günlük insanların içini döktüğü yer sanıyordum ben ..sürekli umutsuz şeylerde yazabilir insan... kimseyi enterese etmez bu durum..yorum yapmak zorundada değil kimse...
serkan abi;bilmiyorum beni dinlermisin ama telkinlerden başka müzik dinleme...yok titanic yok arabeks bunlara ara ver...benim pc'de 2500 tane şarkı vardı...telkinlere başladığımda hepsini sildim:=) şarkıları dinlerken derinlere giriyosan bunu yap...bye...sadece telkin...
sanemce yazdıklarının her noktasına aynen katılıyorum.. çok güzel yazmışsın.. e zaten o kadar kitap okuyan kendini sürekli geliştirmek için uğraşan birinden daha sıradan bi cvb beklenemezdi..
seni ayakta alkışlıyorum.. ifaden mükemmel..