Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2008, 10:55 AM   #230 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt:Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum

Hepimize iyi birgün dileyerek başlıyorum arkadaşlar uzun zamandır bir yol arayışı içindeyim. Yeni başlangıçlar arıyorum kendime ama nereden nasıl başlayacağım bilemiyorum... sizinle tanışalı bir yıl zarfında o kadar çok şey değiştiki hayatımda bazen ben bile inanamıyorum... Geriye baktığımda o benle şimdiki ben arasında kilometreler var çok yol katetmişim ama şimdide karşıdan karşıya geçerken ortada bekleyen insan konumundayım yolu yarılamışım karşıya geçmem lazım birden korkuya kapılmışım geridönmek için geç karşıya geçmek için yüreksiz... Araftayım yani...
Geçen yılki ben sadece hayattaki kalan süresini doldurmak isteyen bir insandı. Hayattan hiçbir tat almıyordum her yaptığım rutin iş bana acı veriyordu. Saatlerce bir noktada oturuyordum insanlarla selamlaşmak bile bana zulum geliyordu. Bu gün çok daha iyi bir noktadayım. bir sürü yeni şey başardım yeni birşeylerde başarmak hevesindeyim. işte bu noktada bir güvensizlik sarıyor beni nede olsa paslanmışım yıllarca yeni birşey üretmemiş hayal etmemiş saatlerce bir duvarı seyrettiğim zamanlar olmuş şimdi ne yapmalı nereden başlamalıyım.
Geçmişte beni üzen insanlara bakıyorum inanamıyorum kendime bu insanlara nasıl teslim olmuşum ne kadarda zavallılar nasıl nasıl bukadar diz çökmüşüm nasıl nefesimi tutmuşumda tepkisiz yıllar yaşamışım nefesimi tutmuşum...
Aslında yeni bir hayat istiyorum kendime neler düşleyipde gerçekleştirememişim nasıl bir ben isteyipte isteklerimden vazgeçip nasıl birbene teslim etmişim kendimi...
Bu geçen zaman zarfında farkettiğim şey irademin çok güçlü olduğu kendine onurlu bir yaşam seçerek tüm olumsuzluklara katlanarak yaşam çizgisini korumaktı yaptığım bunun sonucuydu depresyon...
aslında yeni bir yol var şuanda karşımda henüz yürünmemiş geçmişte yapmak isteyipte yapamadığım bir sürü şey var sadece nereden başlamam gerektiğinde korkular oluşuyor içimde...
Heryerde gidebilir yeni olan herşeyi deneyebilir yanılsamalara katlanabilirmişim gibi hissediyorum sadece çok büyük bir güvensizlik bir karadelik beni tekrar içine çekiyor tekrar içime kabuğuma yapıyorum son birkaç aydır yaşadıklarım bunlar...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla