Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2008, 12:20 PM   #265 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Açıkçası Serkan'ın günlüğünü bende okumuyordum artık,ama bugün günlükleri tek tek geziyordum bir bakıyım hani dedim,baktım hiçbirşey değişmemiş...Yazmayım diyorum ama valla dayanamayacağım:)
Serkan sen sana burada değer veren,senin için üzülen insanlara bu şekildemi "Teşekkür" ediyorsun,Acemi Şirineye,Hayal ablaya...Burada sana yardım etmek için o kadar uğraşıldıki...Defalarca birçok kişi sana elini uzattı,yol gösterdi...Sen ne yaptın?
O ellerden ne kadar tutabildin?
Bizler burada hepimiz ciddi yollar katettik...Ama uğraşarak,çabalayarak,en önemliside değişmeyi isteyerek...İçimizde çok büyük bir değişim azmi var ve bu azimle telkinleri dinliyoruz,çalışmalar yapıyoruz,olumlamalar yapıyoruz ve en önemliside hayatımıza,yaşamımıza şükrediyoruz...Hayatımızda geçen her saniye için...
Bende çok büyük bunalımlar atlattım,ölümü sürekli düşünmenin istemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim...Ama birgün düşündüm bu nereye kadar,ya öleceğim yada yaşayacağım,ve ben yaşamayı tercih ettim...Ama yaşıyorsam adam gibi yaşamalıyım dedim ve şimdi geldiğim nokta benim için mucize sayılır:)Mucize diye birşey yokmuş onu anladım...
Sen bu sitede insanlar beni sevmiyor fln demişsin,burada kimse kimseyi sevmiyor değil,sadece insanlar senin yaptığın demogojilerden bıktılar...Konuştular,anlattılar ama bir yere kadar...
Hayal ablam sadece burada sanamı kızdı?
Hepimize yeri geliyor kızıyor,ama biliyoruzki bizim iyiliğimiz için söylüyor...O kadar olumlu,huzurlu bir enerjisi varki...O kadar çaba harcıyorki,iyi olman için valla mesajını görünce tepem attı resmen...
Hayal abla,sahamanic,annem Mustang ve Acemi Şirine ve ismini sayamadığım arkadaşlar senin için ciddi çok uğraştılar...Bu uğraşlarının sonucunda hiçbirşeyin değişmediğini görmek onları ne kadar üzdüğünü düşündünmü hiç?
Hep sen üzüldün demi?
"Hiçkimse seni sevmiyor" şeklinde olaya bakmak daha çok işine geldi belkide...
Bundan sonra git yada kal...Bu senin hayatın...Efendisi olacakta sensin,kölesi olacakta...
Düzelmeye niyetin olursa,iyi bir yaşamı seçmek istersen gene herkes burada sana destek olur,hatta olmayan senin tabirin ile seni sevmeyen insanlar bile senin yanında olur,sana destek olurlar...
Herşey senin elinde...
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin...Bu şekilde insanları suçlayarak,kırarak sevgi olmaz,seviyorum denmez...