Ynt: siyah inciler Sevgili Shamanic sizden ayrı geçen süre içerisinde kişisel tarihimi yeniden inşa ettim kendimi, yaşadıklarımı, tepkilerimi yaptıklarımı yapamadıklarımı eksik yaptıklarımı fazla yaptıklarımı herbirini tek tek değerlendirdim. Eylül ayından itibaren bir grup içerisinde olmam gerekiyor hem eğitim almak hemde kendi başıma aşamadığım sıkıntılarımda profesyonel yardıma ihtiyacım var.Sanırım af konusunda böyle bir yardım alacağım...
Devam eden sıkıntılarım hala var, yeni bir açıdan baktığım sıkıntılarım var aşabildiklerim var, saplanabildiklerim var. Ama ilkdefa yararlı olma isteği var içimde bu gerçektende kaybettiğim bir yönüm...
Blokajlarım var. Günlük yaşamda hala sıkıntılarım devam ediyor. İşe geç gidiyorum günlük işlerimi yetiştiremiyorum ya çok temiz bir evde yaşıyoruz ya çok dağınık bir bakıyorsun ev müze gibi toz bezleri bile bir hizada... belki sizlere çok basit geliyordur ama benim için sorun bir öyle bir böyle ya çok düzenliyim herşey ip gibi yada yaka bir tarafta paça bir tarafta genel görüntümde öyle ya zımba gibiyim saçlar fönlü tertemiz mis gibi yada yataktan fırlamış gibi bir öyle bir böyle benim içinden çıkamadığım bir durum bu aslında bir kalıp bu bilinçaltında birşeye hizmet ediyordur mutlaka. Mutlaka birşeylere kalkan olmuştur zamanında ama şimdi işe yaramıyor. Sadece hayatı zorlaştırıyor. Enerjimdeki ani düşüşlerde öyle bununda bilinçaltı kaynaklı olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz bir çok sosyal olma saplantısım var olmamı öyle görünmemi sanırım öyle görünme sosyal olmak olsaydı sıkıntım yani bu gerçekten bir istek olsaydı sanırım çoktan bunu aşmış olurdu. Bu kalıpları unutmuş olduğum bir iyi niyet var buna ulaştığımda zaten hayatımdaki bu uçları aşmış olacağım. |