Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2008, 07:58 PM   #7 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kekemelik sorunu çözüm arayışı

Alıntı:
ertugrul15 Nickli Üyeden Alıntı
atakan hocam kekemelik telkinini bulsa çok iyi olur.MalloryKnox nasıl bir program hazırladın kendine yani hangi telkinleri dinliyorsun
Aslında sitede yazılan programın dışına çıkmadım. İlk hafta ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinledim. Listemdeki telkinleri (ego + suçluluk hariç) kendimi gözlemleyerek seçtim. İlk olarak insanların yanında konuşmaya çekindiğimi fark ettim. Bu nedenle topluluk karşısında konuşmayı ekledim. Daha sonra insanların benim ve konuşmama hakkında ne düşüdüğünü fazla önemsediğimi fark ettim. Başkalarını düşüncelerini önemsememe telkinini ekledim. Daha sonra bahsettiğim 2 duygu nedeniyle kendine güven telkinini ekledim. Bunların hepsi bir hafta arayla listeme eklendi. Yaklaşık bir aydır bu şekilde telkin dinliyorum. Henüz özel kekeleme telkinini sipariş etmedim, önce temeli hazırlayayım diye düşündüm Sen de kendini gözlemleyerek telkinleri listene ekleyebilirsin
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla