Ynt: nurhanza devam ediyor enteresan, fatal eror heee, ölümcül hata, vallaha çok ilginç, dün bu gazete haberini patronum daha doğrusu eski patronum çerçeveletip bana yollamış, ve ne dese beğenirsiniz, sen artık tescilli oldun, ölümcül hata, geri dönmeyeceğimi anladı sanırım, onların işlerini halledeceğim derken telef olmuştum, ne dedikodular güya beni işten kovmuşlar, herkes şahit kaç kere çağırdılar, gene dayanamayıp şöle yardımcı olabilirim gelip çalışmam ama, kritik klonudarda destek veririm dedim , geçen yarım günlüğüne gittim, o anlattığım genç kızın bu patronun oğluyla buluşmak için evden kaçtığını öğrendim, nasıl bir operasyon yaptım ama görmek lazım, çocuk işle güçle alakası yok, sadece kızlarla gezsin tozsun parfümler süsler püsler, zavallı evde huzur ve ilgi bulamayan kızlar böyle tipleri kurtuluş sanıyor, ve odelikanlı nasıl onurlu geziyor ortalıkta, güya kızı o kurtardı, bu fatal error gerçekten yüzünüz hep gülsün emi, hepimizin yüzü hep gülsün ışıklar saçalım hep, artık yaptıklarımla gurur duyuyorum.
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |