Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 10:42 AM   #556 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

deneyimim;
dün akşam otobüsle eve giderken sanırım bi zamanda yolculuk yaptım.
şöyle ki; bir kaç ay önce sol ayağımın en küçük parmağını kapı eşiğine o kadar güzel çarptım ki şişip bazan ağrıyıp, sızlatıyordu, kontrol etmeye çalışıyorken daha da ağrıyordu. yani sol ayak parmaklarımı sıkamıyordum uzun süredir.

neyse bitaraftan zamanda yolculuğu okuyordum -o bölüme gelebildim- bi taraftan da ayağımı silkeliyorum. derken aklıma geldi. parmak sakat!!!
düzeltmek lazım derken zaman olarak verilen 5yıl gibi süreyi ben 1ay olarak değerlendirdim. derken kapıya çarptığım zamandaydım. kendimi gördüm eşiğe çarptım ve yere eğilip ayağımı tutuyordum. derken o sırada bizim büyük aile fertlerinden birinin sol ayak serçe parmağının da buna benzer durum olduğunu gördüm. sanırım o işlenmiş ki bende de benzer bir durum yaşadım. neyse eşiğe çarpıp eğildiğim zamandan biraz daha öncesine gittim. parmak sağlamdı... o an -akşam otobüsteki zaman- parmağım sanki çok ısındı. hareket ettirmedim. birazdan kontrol edicem dedim, şimdiye döndüm.
ne oldu parmak artık sızlamıyor. sıkabiliyorum. hala sızlamıyor ya sevdim ben bu işi...


sağlıcakla ve ışıkla...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla