Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Cerenciğim bende sana benim hikayemdeki pişmanlığımı anlatayım .Bende başarılı sayıla bilecek bir öğrencilik yaşadım.Bizim okuduğumuz dönemde sınav çift oldu benim idealimdeki meslek avukatlıktı.Annem kızların okumasından yana olmayan bir insandı .Babamda bana avukatlık dışında ne okursan oku ama avukat olamazsın demişti.Bende idealist ya ozaman bende okumam demiştim .Kuzum sonunda pişman olan ben oldum herkes sonradanherkes okusaydın sen istemedin dediler.Bende pişmanoldum keşke öğretmen olsaydım iyi bir öğretmen olurdum .Sende keşke dememek için iyi düşün ve kendine bir yol çiz senin için ne hayırlı ise onu yaşaman dileği ile.Yolun açık ve aydınlık olsun. |
tesekküer ederim ablacım bende sizin verdiginiz örneklerden dersimi aldı insallah kendim için en iyi olanını bilinçli bir sekilde yapıcam hatta çalışmalara basladım bile bakıyorum nelere yatkınım diye acaba tıp benim olmazsa olmazlarımdan mı baska bişey yapsam hangisinde nekadar basarılı olurum bu soruları sordum yavas yavas cevabınıda alıyorum ablacım sizede sasırıyorum insan bi üniversite havası almak için tercih yapar
sizinki baya ya hep ya hiç olmus