Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 12:54 AM   #85 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

hımmm.benim ilk toplantım olacağı için,toplantı yerini bulmaktaki tek katkım aklıma yatabilewcek yerleri bulup sunmakla kalıcak.redflowers deneyimli bu konuda ve onunla haberleştik ve bakacağız biyerlere.saklıbahçe olabilirdi hoş da olurdu ama kapanmış :( bu son fikri toplantı lar konusunda deneyimli arkadaşlarımız ok derse sorun yok ama her ihtimale karşı biz yarın,bugün bulduğumuz mekanlara bakalım.bir yer seçelim bulalım,son karar için forumdaki son teklifin değerlendirme sonuçlarına bakalım.ve perşembe kesinleştirmiş olalım.bu arada istanbuldan geleceklerrrr ben de cuma ssabahı istanbuldayım ve pazar günü de kalmam istensede,çok büyük bir ihtimalle cumartesi gece döneceğim ankaraya.o yüzden otobüs yolculuğunu seçecek arkadaşlarımız,beraber dönebiliriz.bunun için haberberleşebiliriz ve zamanımız var.
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla