Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 12:57 AM   #172 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı

benim bu günkü iş görüşmem benim açımdan olumsuz geçti.. adam biraz paranoyaktı sanırım.. cv'm deki fotoğrafımda kıyafetim mavi, bugünde mavi giymiştim, maviyi seviyorsunuz dedi.. ben mavi giydiğim için öyle dedi diye düşündüm unutmuşum cv deki fotoğrafımdaki kıyafetiminde mavi olduğunu, o söyledi.. öyle konuştuki bana bir ara baygınlık gelecekti nerdeyse.. çok istedi yarın işe başlamamı.. o kadar çok baskı kurdu ki üzerimde..

ben düşünmek için süre isteyince, itiraz etti. başka yerlerle de görüşüp değerlendireceksem zaten olumsuz bakarmış..o özel hayatında da iş hayatında da ikinci planda olmak istemezmiş.. vereceği ücret çok komikti.. itiraz ettim, güyaa arkadaş olarak benim iyiliğim için cv mi eleştirdi.. bu yaşlarda iş bulmak çok kolay değilmiş, yabancı dil bilmiyormuşum, cv'min artı bir özelliği yokmuş hatta vasat bile denilebilirmiş..onun yaptığı görüşmelerden işi kabul edecekler varmış ama o benimle çalışmak istermiş.. kendime bir fırsat vermeliymişim orada çalışmak için..
okadar uzun konuştu ki.. yaklaşık bir saat sürdü görüşme.. bir ara çıkamayacağım oradan kurtulamayacağım sandım.. benim en yakın zamanda insanların haddini bildirmek adına kabalığı öğrenmem lazım.. kibarca anlatınca anlamıyorlar..
bütün enerjimi tüketti. tek sorun ücretmiymiş.. istediğim ücreti verince kabul edeceksem 100 lira 200 liranın ne önemi varmış.. istediğim ücreti verseydiniz yine düşünmek isterdim dedim ama adam anlamıyorki.. şartladı kendini işi kabul etmem için.. ne desem çürütüyor.. tükendim resmen.. en son yarın sonucu bildirebileceğimi söyledim ve kabul ettirdim.. yarın arayıp kendime sizinle çalışma fırsatını veriyorum dememi umut ederek sonuçlandırdı.. ve personel arayışını öğleye kadar durduracakmış..
sağolsun pamuk'ta ricamı kırmayıp benle gelmişti ve kızımla dışarda beni beklediler.. onlar olmasaydı ben o tükenmişlikle eve nasıl gelirdim bilmiyorum..

bu arada cv'min ulaştığı şirketlerden bir hayranım oluştu.. dünden beri sms atıyor.. bir arkadaşımın şaka yaptığını düşündüm ama değil..güzelliğimden etkilenmişmiş.. bu yaptığınız hiç etik değil diye cevapladım sms sini.. biliyorum ama dayanamıyorum çok güzelsin yazmış..

neler oluyor bir anlasam...

kendimi seviyorum..
ben güçlüyüm..
her sorunun üstesinden gelebilecek güce sahipim..
ben değerliyim..
basit insanlarla basit olamayacak kadar özelim...
kabalaşarak insanların hadlerini bildiremesem de, kendimi böyle kabul ediyor ve seviyorum
bu dediklerimi bu geceliğine kabullenmek zor gelse de bildiğim ve çok emin olduğum birşey var ki, sizler çok özelsiniz ve sizleri çok seviyorum..