Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz
Canimmmm hemen geldin mi sen Redflowers im... Evet bebegim dedigim gibi telkinlerle ilgili bir sorunum yok cok sükür.. Ben isin acikcasi bir kitap okuyordum (Ra Bilgileri ) oradan tesaduf arastirma yaparken Secret a rastladim ve bu konulari arastirmaya basladim.. Bu arastirmalarim esnasinda da buradan önce baska bir form vardi oraya bakiyordum ama iceriyi biraz daha farkliydi dini yöne dogru idi.. Beni tatmin etmedi... Sonrayi oradaki bir üye saolsun Hayalablanin bir Medi tekniginin mp3 nü gönderdi , beni anladi ve buraya yönlendirdi... Evet benim aradigim yer burasiydi... Kisaca sana özetlemek istedim.. Aslinda tam olarak ilgilendigim konular.. Meditasyon , Trans , Kuantum Düsünce ve Enerji Calismalari .. Tabii bunlara bakarken de ister istemez diger konularda da bilgi sahibi olmaya calisiyorum ama acikcasi senin de dedigin gibi daha fazla kafa karisikligi olmasin diye yüzeysel bilgi ediniyorum.. Offfffffff yine yazmisim da yazmisim ...
Meditasyon ve enerji calismalarim iyi gidiyor.. Sadece daha derinlemesine konsatre ve transa gecmek istiyorum..Senin bu bilgilerimden sonra dusunduklerin neler ?
__________________ Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS |