yazıgı yazdıgım andan irtibaren girmeyecem ddim girmedim ! sadece saolsun shamnic ablamla özelde bi şeyler yasıdık daha dorusu onlarda bi şeyler :p sadece onlara cevap vermek icin mailime gelen linkden yanıtı yazıp cıkıyodum
cünkü grurum kırıldı istenmeyen evlat muhamelesi gördüm resmen simdi bi şey daha okudum shamnic abla gelcek demiş toplantıya :op ceren gelmiyo demiş ablam tekrar yanıtlamıs belli degil
size soruyorum o şahısın aramızda yok ! denilen yere girecek kadar onursuzunuz varmı aranızda ?
işte resmen suratıma karsı bunu dediniz ve özelden bunları yazışmısınız bana diyosunuzki simdi
dergişmeyi istemedin
cokmu hosuma gidiyo her gece aglamak ? ben o gece bunları yazdıkldan sonra ne yaptım yada ne yapmaya calısdımda beceremedim biliyomusunuz peqi ?_ oo nğye burası mutlu insanların formu ben bu rahatsızlıgı bozuyorum ne haddime mutsuz olmam tipsiz olmam her yerde basımı arıtdıgı gibi burdada canımı yaktı ben szi seviyorum gerçi siz sevmekle sevmemek arasındasınız ama ben sizi ailem gibi benimsedim istenmesemde .
telkinleri dinle sunu yap bunu yap yaa gozunuzu seviyim ya bide söyle gözlerinizi kapatın kendinizin yerine koyun ve foruma ilk girdigim ilk günle son günlerimi karsılasdırın farkı anlıycaksınız
ama söylediginiz laflar canımı yakdı o söz o sözz! gelmesin istemiyoru canımı yakdı gercekden
Sycorox sen mucize demişsin peki sen benim mucizemi gördünmü
sana gerçek bi mucize anlatayım
matematigin var demi hesap yapabiliyosun okey tamam hesapla o zaman
lise 1 den askere gidene kadar can ciger birini seviyosun kac yıl etti !
askere gidiyorsun
ben 1984/3 kral devre bingöl de yaptım askerligi askerden geldikden tam 6 gün sonra tekmeyi yedim tekmeyi yedikden 4 gün sonra r ettim hastane karakol savcılık felan 1 haftada öyle say
1 hafta evde kaldım daha sonra zorla ankara dıskapı akıl ve ruh saglıgı kliniginde tedavi gördüm 1 hafta dediler o 1 hafta bir az daha uzadı niye ise daha orda 18 gün yattım daha sonra orda tanısdıgım birisiyle tanısdım hastaneden cıkdım günlük hayatıma basladım dükkanımı açdım arabamı aldım aiem onlardan uzak dursun diye evimizi tasıdı ve o tanısdgım arkadas aradı beni hastaneden cıkalı 1 ay oldu bulusalım dedi orda beni biriyle tanısdırdı onla samimim olduk hatta kanka sevgili olduk bi neci daha dorusu o sulanıyodu bana ne ise beni bi yere götürdü bi cafeye ordan arkada gizli bi odaya geçdik bi şey içiyolardı al rahatlarsın felan fean tefaruatı geciyim bana ilk esrarı orda verdi
ve tam 11 ay esrar kubar keten tohumu ex mariona birinci horoz dirilten
ne varsa ne boq varsa kullandım . tabi bu aralarda iyi şeyler olmadı tekrar rı dusundum neler neler yasadım ve esrar içmeye calısırken yakalandım cebimde esrar cıkmadı facayı yırtdım bunblar içiriyo bana dedim savcıyı tanıdıgımızdan dolayı oda beni tanıdıgndan ailemi tanıdıgından gençligime acıdıgından gecici sabıkayla kıcıma tekmeyi attı tabi bunla kurtulmuyorum narkotik büro peşime düşdü [[ konuyla alakası yok egitimimi tamamlamak amaclı arabistana yada almanyaya gitmek istiyorum su sıralar gecici sabıkam yüzünden ülke dısına cıkamıyorum !]]
kulagımdan tutdukları gibi ameteme yolladılar beni 3.5 ay bi yattım 1.5 ay bi yattım 28 gün bi yattım ve hala aralarda
bi gün 2 gün ilaçların vucuduma tesisrini ölçmek icin alıyolar o yuzden artık serumden korkuyorum cünkü biliyormusunuz bilmem uyusturucu madde ve alkol tedavisi gibi tedaviler ilaçla degil serumla yapılıyo günde 2 3 serum yiyordum ben kanımı temizliyolardı o serumlarla hastaneye keyfimden yatmak istemiyorum ben ! ilk yattıgımda yan odamda tecavuze ugramıs bi kadın vardı sırf o kadıının halini gördügüm için tekrara esrara baslaya bilirim karsı odamda bi cocuk vardı daha 16 yasında bi genc kız 16 yasında zorla damarlarına esrar enjekte etmişler siz bi gidin amateme otel gibi 48 saat kalnı fazla degilll 48 saat sadece 2 güncükkkkk ve sonra burda gelin sen niye hastaneden korkuyon deyin ve zamanları hesapla sımdı ablacıgm . ve benim foruma üye olma tarihime bak bu zamanlara bak bide . hangi zamanda nasıl ne şartlarda üye olmusum ben buraya ve işte asıl mucize bu çöplük bi insanı temizlemek ama siz istemediniz aranızda
mutsuz oldugum icin acıtasyon dediginiz için onun aramızda yeri yok toplantıya gelmek istemesin dediniz niye ise foruma ilk geldigim günden beri hep acı ve suratıma karsı sert laflarla elestirdiniz beni hakkım varmıs demekki ne deyim
telkinleri dinlemiyosun felanda filan dinlemiyorsam en adi serefsizim ama etkilemiyooo etkilemiyooooooooooooooooo
sucum günahım ne benim ya . bu gerçekler aklıma geldikce fıtdırıyorum sunu unutmayın telkinler sadece yardımcıdı asla katla zinha bi tedavi kürü degildir ben profosyonel tedavi alan ve almakda olan bi insanım hala :'(
ben cabalamadım sanıyonuz hep arabeks yok dediginiz bırakamadım tamam kabul ediyom ama %90 denecek kadar azalttım acıtasyon yok dediniz mutlulugu hissettim sizin sayenizde oldu bu fakat siz ne yaptınız sen mutsuzsun aramızda yerin yok gelmesin o toplantıya :op
iyi faydalarınız oldu bu arabeks muzigi bırakmamda son dinledigim sarkıda bu saten
degişmeyi hangi insan istemez ben istiyorum fakat her sey daha taze oldugu icin beynim kabullenmekde zorlanıyo ben beynimle savas içindeyim içimde bu hırs var fakat beynimle kalbim bana savaş açdı istem dısı seyler yapıyolar :'(
bütün sucu bana attınız sagolun :( ama tek istegim
hep mutlu olun o mutluluk gözlerinizden eksik olmasın eger ben sizin sayfalarınızı kötüye kullanıyosam kiii öyle diyorsunuz eyw :'( lafım yok istenmeyen evlat durumu yani