Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı
Canimmmm hemen geldin mi sen Redflowers im... Evet bebegim dedigim gibi telkinlerle ilgili bir sorunum yok cok sükür.. Ben isin acikcasi bir kitap okuyordum (Ra Bilgileri ) oradan tesaduf arastirma yaparken Secret a rastladim ve bu konulari arastirmaya basladim.. Bu arastirmalarim esnasinda da buradan önce baska bir form vardi oraya bakiyordum ama iceriyi biraz daha farkliydi dini yöne dogru idi.. Beni tatmin etmedi... Sonrayi oradaki bir üye saolsun Hayalablanin bir Medi tekniginin mp3 nü gönderdi , beni anladi ve buraya yönlendirdi... Evet benim aradigim yer burasiydi... Kisaca sana özetlemek istedim.. Aslinda tam olarak ilgilendigim konular.. Meditasyon , Trans , Kuantum Düsünce ve Enerji Calismalari .. Tabii bunlara bakarken de ister istemez diger konularda da bilgi sahibi olmaya calisiyorum ama acikcasi senin de dedigin gibi daha fazla kafa karisikligi olmasin diye yüzeysel bilgi ediniyorum.. Offfffffff yine yazmisim da yazmisim ...
Meditasyon ve enerji calismalarim iyi gidiyor.. Sadece daha derinlemesine konsatre ve transa gecmek istiyorum..Senin bu bilgilerimden sonra dusunduklerin neler ? |
merhaba monange,ben de seminere katılmadım sağolsun canım arkadaşım redflowers bana değerli keopsun seminerde öğrettiği trans tekniklerinden bahsetti, en kolay yapılanı uyguladım(teknik 2) .bu teknikten bahsedeyim,sanırım bu başlıkta basedilmedi daha .eğer anlatımda ya da yöntemde hatam olursa redflowerscım,ya da diğer bilen arkdaşlar düzeltin lütfen
teknik şu;
önce bi nokta belirle ve o noktaya odaklan yani gözünü ayırmadan bak o noktaya ve olumlamanı içinden geçir.olmak veya yapmak istediğini .gözlerin kendiliğinden kapanana kadar (zaten o anda gözün artık o odaklandığın noktayı görmüyo)ve transa geçmiş oluyosun.odaklanma sırasında gözlerim acıdı biraz ve yaşlandı baya ama farketmez.kasıldığım için öyle oluyo sanırım.gittikçe bu etki (gözlerde yanma ve yaşlanma durumu)azalıcak sanırım.ben şimdilik 2-3 dakika transta kalabiliyorum.ama tekniğe alıştıkça daha uzar sanırmı trans süren .benim işime şimdiden yaramaya başladı,umarım sende de etkisini gösterir
sanemce de çok sağolsun ilk tekniği yazmış (alıntı yaptım 44,ikisini de kıyasla diye) bu ama bana üstte bahsettiğim ikinci teknik daha kolay geldi bana
Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
ben en çok ters el transını sevdim
şamanım, keops ifadelerimde yanlış olursa lütfen düzeltin..
şimdi şöyle oluyor dusun
normalde hangi elinizi kullanıyorsanız, bu kez diğer elinizi kullanacaksınız..
bir kağıda ev, ağaç, araba, çiçek çizeceksiniz.. altına niyetinizi yazacaksınız..
transta kalacağınız süreyi yazacaksınız..
güzel bir medi müziği eşliğinde gözlerinizi kapatacaksınız ve kağıda çizdiklerinizi hayalinizde tekrar çizeceksiniz..
bilinciniz serbest kalana kadar çizimlere devam edeceksiniz.. bir süre sonra bilinciniz kontrolünüzden çıkacak ve artık sizi nereye götürürse oraya gideceksiniz
transta kalmak üzere belirlediğiniz süre bitiminde de transtan çıkmış olacaksınız..
biz 10 dakika demiştik, 10 dakika geçermi diye düşündüm içimden ama nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu
aynı transı çizimlerle değil de; yine niyetinizi edip, süreyi belirleyip mutlu bir an'ınızı düşleyerek yapabilirsiniz..
ben birinde ağaç yaprakları arasından gökyüzünü izlerken buldum kendimi, diğer deneme de de orman içersinde gittikçe genişleyen bir yolda yürürken.. ormanlarla ne alıp veremediğim var anlayamadım gerçi de güzeldi
bir bilen varsa bunu da bana açıklarsa sevinirim
saygılı sevgiler |