Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 10:34 AM   #176 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

sevgili sanemce (abla demeli miyim? o kadar genç görünüyorsunuz ki abla diyemedim )

bence işi kabul etmemeniz sizin için çok iyi olmuş, daha ilk görüşmede sizi bu kadar huzursuz eden insan, sonraları kimbilir neler yapardı.. içinizdeki sessiz sese kulak vererek en doğrusunu yapmışsınız bence.. super demek ki orada çalışmak sizi mutlu etmeyecekti. şimdi kendinize daha güzel fırsatlar için yol açmış oldunuz.
ayrıca o densiz adamın cv'nizle ilgili söylediklerinize de hiç canınızı sıkmayın.. cv doldurmakla olmuyor bu işler gerçekten. mevlana' nın bir sözü vardır çok severim; "nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok.."
içinde insan'ı olmayan boş paketlerden olmadığınız için mutlu olun, sizi seviyoruz..
sevgiyle
ezgi
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla