Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 12:08 PM   #125 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

sevgili kendim

ben artık seni çok seviyorum. canım bedenim, bugüne dek sana hep kötü davrandım; kusurlarınla uğraşıp, güzellliklerini önemsemedim. oysa sen 25 yıldır beni içinde taşındın; içimdeki iyiliği, güzelliği elinden geldiğince hatta ben müsade ettiğimce dışarı vurmaya çalıştın.. bense sana hep kötü davrandım biliyorum, bir güzel söz söylemedim, insanlar söyledi inanmadım, mutlu olmana engel oldum.. şimdi seni tüm içtenliğimle seviyorum, her bir parçanın tek tek ne kadar özel olduğunu anlıyorum..bugüne kadar sana olan kötü, aksi, eleştirel, ezen, yargılayan tutumlarım içim özür diliyorum senden.. teşekkür ederim sana sabrın için. artık seninle bi bütünüz, seninle bir oldukça daha da güzel bir ışıltı yayıyoruz..
bir ara gittiğim psikoloğum bana şunu anlatmıştı; "insanın içinde bir iyi köpek ve bir kötü köpek vardır. bunlar sürekli egemen olma savaşındadırlar. sen hangi köpeği beslersen o büyür gelişir, diğeri pusar kalır" demişti.. "içindeki iyi köpeği besledikçe, doğru iç seslerini duyacaksın." bu hayatımda birşeyleri değiştirmeye başladığım an oldu..içimdeki iyi köpeği (pozitif egoyu) ne kadar da bir kenara atmışım yıllar boyu..onun yerine kötü köpeği (negatif egoyu) besleyip, kendimi ona parçalatıyormuşum az daha.. sonra burayı buluşum, ardından secret kitabı.. derken bir şeyi çok net anlamış bulunuyorum.. kendimizle ve hayatımızla ilgili "HERŞEY" bizim kontrolümüzde. kendimizde ya da hayatımızda istemediğimiz HERŞEYİ sadece ve sadece biz değiştirebiliriz. bunu yapacak güç içimizde barınıyor.. siz inanmasanız bile o orada bir gün yüzünüzü ona dönmenizi umarak sizi bekliyor..başlangıçta bilinçaltınız, bilinçüstünüz, herşeyiniz değişiminize engel olmaya çalışacak; yıllardır kurduğunuz iyi kötü düzeninizi bozmamak için..doğruyu o sanıp--sizin öğretiminizle-- sizi korumaya çalıştıkları için..sonra yavaş yavaş o içteki derin, iyi, güzel, bilge, doğru sesi duymaya başlayacaksınız. sonra siz o sesi güçlendirdikçe --iyi köpeği besledikçe-- bakacaksınız ki içinizdeki olumsuz sesler, hayatınızdaki olumsuzluklar yavaş yavaş sizi terkedecek..kendinizi yeniden --aslında ilk kez-- keşfedeceksiniz; bu keşif size hem çok büyük heyecanlar verecek hem de "yaşamak" neymiş onu göreceksiniz..varlığınızla bir bütün olup, yaşamın özüne ineceksiniz..etrafınızda olan biten herşey size o kadar basit ve bazen komik gelecek ki; hayat ne kadar kolay ve bu basitlik ne kadar huzurluymuş onu tadacaksınız.. her gününüz yeni bir keşifle, heyecanla, neşeyle geçecek.. çevrenizdekiler bir süre sizi yanlarına çekip bilinçsizce mutsuz olmanızı isteyecekler.. ama siz kendinize ihanet etmeyip, onu koruyup sevdikçe çevrenizdeki olumsuzluklar da sizden umudu kesecek ve sizi rahat bırakacaklar..

lütfen içinize dönün, kendiniz sizi orada bekliyor olacak, size hiç tatmadığınız mutlulukları yaşatacak..kendinize inanın ve güvenin..

sevgiyle
ezgi
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla