Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun Acılarını kendine katık eden insanlar vardır bigci......
her gün, ben şöyle acı çektim, bana bunu yaptılar bana şunu yaptılar diye sızlanan.
adeta sızlanmaktan zevk alan. çünkü bu mesajlarının altında aslında ben çok iyi biriyim
bu acılara dayandım. çok iyi biri olduğum için beni sevin mesajı vardır. aslında o insanlar bu
acılarını andıkça onlara enerji yükleyip kendi morfik alanlarını oluşturduklarının ve bu acılarına
dahi bir bilinç kattıklarının farkında değildirler.böylelikle bu acıların daha fazlasını hayatlarına
çekerler. buradan sana defalarca bunu yapmaman söylendi. günlüğüne kim mesaj yazdıysa bu
yönde bir mesaj verdi. ama sen ne yaptın. eski tas eski hamam... aynen devam....
eee böyle olunca kimimiz kızdık sana. kimimiz ilgilenmedik bir daha.... bizler de hayata bir yanından
tutunmaya çalışan insanlarız bigci. anla artık yani...sen zannetme güllük gülistanlık hayatlarımız olduğunu.
buradan sana bunlar da söylendi.... Zehra ne yapmış en kötü ihtimal seni bırakıp gitmiş.
bence onun tercihine saygı duyman gerekiyor. hayatında kalıp senin hayatını göçertmemiş.
en sevdiğim insan, Allah'a onun canını alma benim canımı al diye dualar ettiğim insan kırık bardak
camlarını yedirmeye kalktı..... sence bu bir travma değil de nedir? maaşımı elimden almak için
ağzımı burnumu yumrukladı ve ben o halde işe gittim.... sence bu acı değil midir?????
ben şimdi bunları yazarken senle bir farkım kalmamış hissettim. ama bunları sana hepimizin
acılar yaşadığımızı anlatmak için yazdım. arkadaşlarımız arasında belk çok daha vahim anlar
geçirmiş olanlar vardır mutlaka... ama bigci biliyo musun ben orda değilim artık. yine de bunları
o yaşandığı nokta da bırakıp hayatıma sarıldım. hayatımı güzelleştirdim. çünkü bunu benden
başka yapacak insan yoktu.... sana neden olumsuz mesajlarını tekrarlama deniyor??? işte
bu yüzden... çünkü bizlerin de bi yerde hayatlarımızda var olan ve beynimizden kazımaya
çalıştığımız o vahim anlarımıza dönmemize sebep oluyorsun şimdi bana olduğu gibi.....
bunları yazarken ellerim titriyor....ve üzülüyorum. lütfen artık bu eziyeti etme kendine....
acılarını tekrar etmekten vazgeç... ne zihninde ne de yazılı olarak.... burada melek gibi insanlar
sana son derece sabır ve sevgi ile yaklaşıyorlar. kıymetini bil. artık isyanları bırakma vakti çoktan geldi
geçti senin için....insanlara ve kendine kızmayı da bırak. bu düşünceler seni ancak bir çukura götürür.
eninde sonunda hepimiz öleceğiz bigci. ölmeyecekmiyiz. eee o zaman hergün ölmeyi bi kenara bırak da
biraz yaşamaya bak.... bu hayat senin.....
Not: sana toplu iki noktanın yapılacağını duyunca çok sevindim bigci. ee... ağlamayana meme vermezlermiş
ama sen de çok ağladın be bigci yahu.... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var |