16-07-2008, 03:03 PM
|
#179 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Serpil'im ben buna benzerlerini daha önce de yaşadım.. birşeylerin değişmesini o kadar çok istiyorum ki artık, daha çok batar oldu bu tarz talihsizlikler. maalesef dediğin gibi Türkiye şartları.. şartları değiştiremem belki ama, beni etkilememesini ve arkamı döndüğümde olanı orada bırakmayı en kısa zamanda öğreneceğim.
sevgiler Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sanemce sana Allah sana kolaylık versin .Türkiye şartlarında iş aramak böyle bir şey iş verenlerede vicdan versin.Senin için hayırlısı değilmiş umarım kendine uygun ve çok seve bileceğin iyi bir işin olur .Sen güçlü bir kadınsın bu tür kendini bilmezlerin seni üzmesine izin verme ama ağlamak insanı ferahlatır . | Mücevher'im canım üzüldüm evet inkar etmiyorum ama bugünüme taşımadım dünkü hüsranımı.. ben artık sitemize üye olmayan kişilere acımaya başladım biliyormusun ne büyük bir şansı kaçırdıkları için zamanla herşey yoluna girecek inanıyorum.. başka şansı yok.. Alıntı: mücevher Nickli Üyeden Alıntı
böyle insanlar acayip tepemi attırıyorlar. ve maalesef sitemiz insanlarından olup
hergün bişeyler paylaştığımız kişiler dışında etraf bunlarla dolu.
sen güçlü ol yeter. sen güçlü oldukça yanına bile yaklaşamazlar canım.
çok güzel olumlamaların var. super
bir iki olumsuz deneyim seni yıldırmasın.
şunu bil ki bunlar geçmişten gelen olumsuz bilinçaltı kayıtlarımızın eseri.
zamanla her şey yoluna girer. lütfen üzülme..... | |
| |