Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 01:47 PM   #2 (permalink)
tresor
Çevirmen

Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hep birlikte güzel günlere merhaba

ben de senelerdir hic bu kadar mutlu hissetmıyorum kendimi, nerdeyse bana gulumseyen ınsanlara sarılmak gelıyor ıcımden...aynı anlattıgınız gıbı ınsan aslında kendı ıcıne dondugunde kendı benzerlerını de kendıne cekmeye baslıyor.. cok ılgınc bır sey oldu bugun, sanırım bu telkınlerın bır sonucu, 3 aydır oturdugum sokakta bır kafe var, kafamı kaldırıp adına bıle bakmamısım bugune kadar, bır kahve ıcmeye oturdum dısardakı bambu koltuklarına.. kahvenın adı melekler kahvesı.. panosuna da bır mesaj yazılmıs.. dunyayı guzellestırmek ıstıyorsan once ıcını guzellestır.. gozlerım yerınden cıkacaktı nerdeyse.. oyle cok sasırdım kı.. gıttım ıcerde sahıbını buldum... cok pozıtıf bır bey..siz isminizi mi degistirdiniz diye sordum . Biz acıldıgımız gunden beri aynı ad ıle burdayız dedı. ''melekler her daım senınle olsun !!!' '' dedi benı ugurlarken.. bu ınsanlar daha once vardı ben mı gormuyordum, yoksa benım gercekten de farkındalıgım mı arttı.. her ne olduysa benı cok mutlu edıyor...sevgiyle tresor
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla