Oh bu gün evimdeyim ve kendimi biraz olsun dinlendire bildim.İzmirden geldiğimizden beri evin içinde soğuk bir savaş var.Ben çocuklarım ve kendimi koruma kalkanına aldım ve kimsenin kötü enerjilerinin bizi etkiemesine izin vermemeye çalışıyorum .Tehlikeyi izmir mahvetti oradan kovulurcasına gelmesine çok üzüldü eşimde kendi için söylenenlere üzüldü ve evde ikiside terör estirmeye çalışıyorlar.Ben bu hafta biraz fazla dışarı çıktım .O gidecek yer bulamadığı için kendini kötü hissedip hırsını yemeklere bahane bularak geçiriyor.Her kapı çaldığında evde huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor.
Ben aslında Tehlike izmirde kalsaydı toplantıyı bizde yapalım diyecektim ama şimdi toplantıya gelebilmek için bile çaba harcamak durumundayız.Bir insan kötü olunca kötülükten başka bir şey düşünmüyor ve çevresinin bile hayatını zorlaştırıyor.Bu gün annem hastalandı sabah beri telefon trafiği yaşadık ve şimdi biraz daha iyi umarım enfeksiyon tekrar etmez.Gamze ile babası bizim tehlikeyi hastaneye götürdüler hiç sorunu yok ama ilgi çekmek için DR gitti.Ben ve çocuklarım bu kadar sorun içinde iyi bir dönem yaşıyoruz.Eskiden çok kızacağımız olaylara bile sakin bir yaklaşım gösteriyoruz.Hepimizin yolu aydınlık olsun