Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 05:49 PM   #24 (permalink)
*zeyneb*
Teğmen

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
*zeyneb* is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kitapligimda hak ediyor degeri...

1. bölüm kitap listesi Figan, Ahmed Günbay Yildiz

"Hirsin girtlagi astigi, öfkenin saclarin en ince tellerinde dügümler attigi bir zamandi."

Rütbe sahipleri görevlerini canla basla ve titizlikle yaptigindan asayis kolayca saglanabiliyordu.

"O, kizarmak bilmeyen yüzler, ...."
Hainleri korumak ve onlarin sucsuz oldugunu savunabilecek kadar aciz olmak, nasil bir karakter sahibligi sergiliyor acaba.....

Bu dünyada adalet, kötülerin var oldugu ve sahip olduklari güc nedeniyle belki her istedigimizde saglanamaz ama bunun birde diger dünyasi var..

IYIKI CANNET VE IYIKI CEHENNEM var...

"Silinmez, ... Silinmez. Tasa agaca yazilan, tunca mermere kazilan yazilar silinirde gönüllere nakis nakis islenen isimler ve de gözlerde vahset tablosu olup yürekleri kanatan isimler silinmez."

Baskasinin canina zarar gelecek yada gelmis hic fark etmiyor yeterkii kendi canina, kendi canindan olana hakli yada haksiz birsey olmasin...

Can´dan veya Canin´dan olana birsey oldumu "uykunun yerini korku, rahatligin yerini cirpnislar aliyordu."

Tarihimle ve insanlarim ile gurur duyuyorum, tarihimde ve bu günümüzde, kitapta olsa tarihten bir parca ve verilmis kararlarin güzelligine bakin, bu incelik ve zerafet bir bakin.

Ne mutlu türküm diyene..

-> "Hangi milletten olursa olsun yardim etmeliyim ona." Belkide hic kiymet bilmiyecek ve bilinmiyecek, belkide bu yaptigi iyilikten dolayi birgün kötülük görecek ama önemli degil...

Su da bir gercekki bazi böyle kararlar yüzünden canindan olanda olmustur, yardim etmistir ama düsman oldugu icin karsi taraf yine kötülügünü yapmistir...

O zaman sorarim tekrar, bu sahsiyetler hani karakter sahipleri...

Önce sucu isle, sonra af dile. Önce can yak sonra caninin bagislanmasini iste. Önce hain ol sonra yalanla dolanla dogrulugunu ispatlamaya calis.

"Hem suc isler, hem af istersiniz. Bunu kimse kimseye vermez. Bilmelisiniz."

*zeyneb* isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla